Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitenétek? Részletek lent.

Segitenétek? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A babáám eddig a nuk first choice cumisüveget fogadta csak el,most vettem neki mam trainer itatópoharat,de küzdök vele mert nem akarja elfogadni,egyszer már ivott belöle.

Aki használt már ilyet a babájának mikor fogadta el végleg,ugyh már a cumisüveg nem kellett neki?

Vagy lehet el sem fogja fogadni még az én babám?Van itt olyan,h hány hónapos kortól kell elfogadnia,illetve itatópohárból innia?

Már teljesen el vagyok keseredve,h nem akar belöle inni,inkább akkor nem is iszik,ha nem kaphatja cumisüvegböl!

Már sima poharat is próbáltuk,de az sem sikerült!

Erröl az itatóról van szó:

[link]

És ilyen a cumisüvege,mondjuk fogszabályzós,ugyh remélem a kis fogai rendben lesznek azért:

[link]

Ja,és azt nem irtam,hogy 7hónapos a kisfiam! Elöre is köszi a segitségeket!

2010. ápr. 12. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is vettem ezt a MAM itatot,de nem iszik belőle. Mi Aventes üvegeket használunk,annak a csőröséből sem iszik egyenlőre. 10,5 hos a kislány.

Nagylányom elmúlt 1,5 éves mire a csőröst elfogadta,addíg cumisüvegből ivott mindent.

Esetleg probálkozz be az Avent csőrösével.

Nagylány már 4 éves,de ha beteg még mindíg azt kéri...

2010. ápr. 12. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 évesen váltott Avent cumisüvegről (fogókával) pohárra. A csőrösöket sosem tűrte.
2010. ápr. 12. 20:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi lányok,aranyosak vagytok!

Akkor ezek szerint nem vagyunk elkésve még mi sem!

Este tettem neki bele egy kis teát,és egyedül próbálgatott inni már belöle,de ugy,h kicseréltem a fejet neki rajta sima szilikonosra,ami már kettes méret,mert a cumisüvegen az 1es méret van neki rajta,mert a 2eset ott sem fogadta el,szóval nem egy egyszerü a kis bébim!

Az Aventes varázsitatót is próbáltuk,az sem vált be neki!:(

2010. ápr. 12. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Az Aventes varázsitato nekünk sem jött be,a sima Avent csőrössel probálkozz.

Első gyereknél én elköltöttem egy csomo pénzt, mindenfajta itatot kiprobáltunk,csak igyon végre pohárbol....aztán mikor már feladtam,ő maga kérte a poharat.

2010. ápr. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!