Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, a férjem havonta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, a férjem havonta ha egyszer van velem és ez így megy évek óta?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve,ugynis a férjem depressziós és gyógyszereket szed,üzlet tulajdonos és állandóan akkörül forog az agya.Ha megemlítem neki azt mondja hogy de nagy a problémád,neki meg pénzt kell produkálnia.Már orvosnál is voltunk együtt,szart sem ér.Állandóan szexuális álmaim vannak,úgy érzem a szex már kezd meghalni bennem.Valaki tudna tanácsot adni,aki hasonló cipőben jár mint én?
2011. máj. 23. 10:28
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

A szex,igen.Tudod,ő nem az a fajta,hogy megfogná a kezed,vagy nyilvánosan megcsókolna.De hogy nincs sex,ez nem normális dolog.

Az előzö kapcsolatomban minde nap kívántak,éveken át.Hülyén fogok meghalni...

2011. máj. 23. 23:33
 32/43 anonim ***** válasza:
Melyik városból vagy?
2011. máj. 23. 23:35
 33/43 A kérdező kommentje:

Budapest,miért te vidéki vagy?

És a férfiak is küszködnek ilyen problémával,mint te,vagy egyszerűen félrelépnek?

2011. máj. 23. 23:39
 34/43 anonim ***** válasza:

ma 23:39

Én most éppen kecskeméti vagyok. Ha itt laknál akkor most kiszökhetnénk. :)

Írtam korábban hogy én is nagyon hiányolok dolgokat a saját kapcsolatomból.

Amikor már tarthatatlan a helyzet akkor persze hogy férrelépünk. De akkor is okosan kell csinálni.

Szerintem fontos hogy ne legyen személyes az egész és akkor az a lelkiismeretnek könnyebb.

Az önkielégítés sem számít megcsalásnak pedig ugyanaz. Kielégíted a lelki szükségleteidet.

2011. máj. 23. 23:43
 35/43 anonim ***** válasza:
Ma néztem a munkahelyemen egy szexfilmet kicsit amit fenthagytak az egyik gépen. Annyira felizgultam másfél percen, hogy teljesen átnedvesedtem. Szerintem most is még mielőtt lefekszek magamhoz nyúlok.
2011. máj. 23. 23:45
 36/43 A kérdező kommentje:

Ezek nagyon is természetes dolgok,bár igen elvihetnek rossz irányba.

De ha annyira bűnös dolog a sex,akkor még bűnösebbek a vágyak és az egyformán megvan mindenkiben.Érző embereknek születtünk,ennyi.

2011. máj. 23. 23:47
 37/43 anonim ***** válasza:
Nem akarsz írni a szasza.25@citromail.hu -ra Csakmert itt nehezebb beszélgetni. :)
2011. máj. 23. 23:48
 38/43 anonim ***** válasza:

ma 23:47

Én ilyen formán a megcsalást és a férrelépést is csak szükségpótlásnak tartom. Igyekszem diszkrét lenni, de már nem csinálok belőle lelkiismereti problémát. :)

2011. máj. 23. 23:50
 39/43 anonim ***** válasza:
Itt vagy még? Írhatnál privit.:)
2011. máj. 24. 00:21
 40/43 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem...te meg a ló túloldalára estél,nem látod jól a dolgokat,túlzásban élsz.
2011. máj. 24. 06:55
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!