Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, a férjem havonta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, a férjem havonta ha egyszer van velem és ez így megy évek óta?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve,ugynis a férjem depressziós és gyógyszereket szed,üzlet tulajdonos és állandóan akkörül forog az agya.Ha megemlítem neki azt mondja hogy de nagy a problémád,neki meg pénzt kell produkálnia.Már orvosnál is voltunk együtt,szart sem ér.Állandóan szexuális álmaim vannak,úgy érzem a szex már kezd meghalni bennem.Valaki tudna tanácsot adni,aki hasonló cipőben jár mint én?
2011. máj. 23. 10:28
1 2 3 4 5
 11/43 Ywerd ***** válasza:

A gondolkodásmódját kellene átalakítani,ill a konfliktuskezelését.Az egész napi rohangálás után meg kell tanulni levetni a gondokat ,átállítani a gondolkodásmódot arra ,hogy most veled,a családjával van,és ebben meg kell hogy találja az örömet.Töltődnie kéne, megtanulni honnan meríthet energiát,és akkor az üzletben is sikeresebb lehet,és a depresszióból is kijön.

Saját tapasztalat,egy lelkileg lemerült embernek a döntései nagyobb százalékban hibásak,mintha az ember fel van dobódva.Úgyhogy a gondjaiból a kiút mindenképp a kikapcsolódás kell hogy legyen,és a nézőpontváltás képessége.

2011. máj. 23. 11:27
 12/43 A kérdező kommentje:
Ez is egy nagy igazság.Szerintetek mit tehetek még én,igazi háziasszony vagyok,sütök,főzök,takarítok,vasalok,ő éttermet vezet,de az én főztömet dicséri.Szóval ezzel nincsen gond.Lehet,hogy már soha sem lesz szexuális harmóniám az életben,nemgondoltam volna :(
2011. máj. 23. 11:32
 13/43 anonim ***** válasza:

hát igazából te nem tehetsz róla , pláne ha ennyi mindent megpróbáltál már, gyere át hozzám :)

Na viccet félre téve, nem kéne neki a magán életébe kivetíteni a munkából való stresszt, és ez fordítva is igaz hogy munkába nem kell bevinni az otthoni gondokat(ha van).

Pedig valamit sürgősen ki kell találni ennek a tisztázására mert nem lehet így élni, a biológia dolgozik, nem lehet meghazudtolni, elnyomni az érzéseket.

2011. máj. 23. 12:30
 14/43 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok. Szeretőt tartok, mert nem akarom elhagyni. Egyelőre! Én már mindent bevetettem, kipróbáltam. 4 évig hűséges voltam, de a 30-as éveimet nem apácaként akaromk leélni. Szeretőm van, így nem panaszkodom neki(a páromnak), és mivel kielégült vagyok, ezért nem is nyavalygok folyton. Aki erre azt mondja, hogy szemét r.banc vagyok, az még nem járt ebben a cipőben!Nem áldozom be a fiatalságomat senkiért! Most kell élnem szexuális életet, nem 80 évesen, amikor már majd a kutyának sem kellek!
2011. máj. 23. 12:40
 15/43 anonim ***** válasza:
Ne várd, hogy itt normális választ kapsz! Nyilvánvaló, hogy a férjednek a te gondod nem gond, így szinte esélytelen, hogy változtatni fog az általad vélt rossz szokásain!Makacs is lehet alighanem! Részvétem. Én megértelek, hidd el!
2011. máj. 23. 12:42
 16/43 A kérdező kommentje:
12:42 jól látod.És az idő telik,csak telik én meg ebben vagyok.A kapcsolatunk alatt nem találtam jobbat...akkor vele lennék,és az a megcsaló fajta sem vagyok,úgyhogy marad a napi önkielégítés.Tudom,akivel meg passzolnék szexuálisan azzal valószínű nem csak én,ennyi...:(
2011. máj. 23. 13:02
 17/43 anonim ***** válasza:
Nos.. egyet tudok tanácsolni:ha rájöttél hogy nincs más lehetőség,csak egy forróvérű szerető,aki kielégít minden formában,írj rám ;) :P
2011. máj. 23. 14:00
 18/43 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező elárulod hány éves vagy ?

Szívesen beszélgetnék veled msn en vagy emaileznénk ha megadod az elérhetőséged hátha tudunk segíteni egymásnak :S

Warezka 19/F

2011. máj. 23. 14:54
 19/43 anonim ***** válasza:

Pfö...:)

Az együttérző férfinem...

2011. máj. 23. 15:56
 20/43 A kérdező kommentje:

Na de én még sose csináltam ilyet,hogy "szeretőt tartsak",aztsem tudnám hogy kell,meg félek a lebukástól.Tényleg tanácstalan vagyok,de egy biztos így nem akarom,hogy eltelljen a fiatalságom,hogy nuku sex...

És hányan lehetnek így.

2011. máj. 23. 16:03
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!