Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, a férjem havonta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, a férjem havonta ha egyszer van velem és ez így megy évek óta?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve,ugynis a férjem depressziós és gyógyszereket szed,üzlet tulajdonos és állandóan akkörül forog az agya.Ha megemlítem neki azt mondja hogy de nagy a problémád,neki meg pénzt kell produkálnia.Már orvosnál is voltunk együtt,szart sem ér.Állandóan szexuális álmaim vannak,úgy érzem a szex már kezd meghalni bennem.Valaki tudna tanácsot adni,aki hasonló cipőben jár mint én?
2011. máj. 23. 10:28
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

kedves kérdező én is így állok ezért szeretnék veled beszélgetni és tanácsokat cserélni.

Nem akarsz beszélgetni emailen ?

Warezka 19/F

2011. máj. 23. 16:17
 22/43 A kérdező kommentje:
Ma is beszélni akartam erről vele,és csak azt kapom,hogy hol van a nő ebben a kapcsolatban.Megkérdeztem,honnan kezdődik neki a nő,természetesen nemtudta a választ.Idővel lépni fogok,ha nem úgyis majd jön magától,semelyik szitu sem tart örökké.Mindenesetre nagyon rosszul esett...
2011. máj. 23. 22:44
 23/43 anonim ***** válasza:

ma 16:03

Én 24 évesen találtam egy hozzád hasonló kétgyerekes 35 éves nőt a szexrandi.hu-n Beszélgetni kezdtünk és összejött. Ellógott otthonról, és a szállásomon találkoztunk, majd utána is még sokszor fél éven át. Volt hogy szállodában voltunk reggelig, otthon meg azt mondta hogy a barátnője bulijába megy. Még szülinapi ajándékokat is hozott.

Tüzes csaj volt. Anniyra ki volt éhezve. Csodálatos dugások, szeretkezések voltak. Jött, ölelkezés csókolózás, majd vetkőztetés, orális, majd mindenféle szex. Isteni volt. Sajna fél év után megtört és átmosták az agyát. Elkezdett szégyenkezni, és teljességgel elutasított. Sajnáltam, mert azok voltak eddigi életem legizgalmasabb légyottjai.

Most egy olyan kapcsolatban vagyok amiben a párom nagyon szeret, de régi lelki sérülései miatt, nem nyílt személyiség. Nem tud és nem is mer kimutatni semmit sem. Ezáltal a szex soha nem is volt bizsergető. Jó volt vele sokszor és isteni is, de izgalmas nem. Nem úgy mint az a régi kapcsolat.

4 éve vagyunk együtt, és már nagyon szeretnék szabadulni a kötöttségektől, és szexelni minden utamba akadó nővel. 28 vagyok és még egyáltalán nem éltem ki magam, és neki a libidója is nygaon alap, bár ő szerinte csak elkezdeni nehéz. Most is inkább itt ülök, mert nem merek bemenni hozzá, mert félek a csalódástól, hogy megint visszautasít, vagy akarnám hogy rámmásszon, de ő még sosem mászott rám, és ma sem fog. Fizetős nőket nézegetek, és azon gondolkozom, hogy ha nem tudom elhagyni, mert soha nem bántanám, akkor férrelépek, mert ezt már nem bírom. Igaz három éve sem bírtam már, de akkor voltak érzelmek. Most csak szeretet van bennem mint családtagom iránt, és féltem. Ügyes vagyok és maximálisan diszkrét tudok maradni, így nem fog kiderülni, hogy mit csinálok vagy sem, de ez így már nem állapot. Volt hogy fizikai fájdalmat okozott az hogy csak kivertem minden nap 2-3x és másnap sokkal jobban kellett.

Ha kérdésed van írj privit, én kérdeznék tőled,de neked nem lehet írni. Kíváncsi vagyok, hogy nézhetsz ki.

Amúgy teljesen jogos elvárásod van. Szerintem sem jó élve eltmetni magunkat, de a szex hiánya nagyon nagyon nagy segítség kiölni az érzelmeket is! A szex a legőszintébb és intimebb testi lelki összekapcsolódás, ami feltölti a kapcsolatot. Namost se nálatok, se nálunk nincs töltés. Szépen idővel le fogunk merülni teljesen!

2011. máj. 23. 23:01
 24/43 A kérdező kommentje:
Átmosták az agyát?Ez nem ilyen egyszerű,nekem karmikus dolgom van a férjemmel,szerintem.Meg kell hogy oldjam,aztán jön a megváltás.Hogy ez mikor lesz,remélem hamarosan.És magamról tudom,hogy évekig kilehet bírni,sex nélkül.Egyszerűen nem lesz más megoldás,csak egy másik partner,nincs más megoldás...
2011. máj. 23. 23:09
 25/43 anonim ***** válasza:

ma 23:09

A családja (akiket nem is neveznék családnak) betörte, és rákényszerítették az akaratukat, magyarul, hogy üljön otthon, azután, és ne ugráljon, ne járjon el sehova sem.

Megnézhetnélek képen? Tényleg érdekelne hogy nézel ki, hogy a férjedet hidegen hagyod.

2011. máj. 23. 23:12
 26/43 A kérdező kommentje:
Szerinted mi zajlódik a férjemben??Mert ugye én tiszta vagyok magam előtt...
2011. máj. 23. 23:17
 27/43 anonim ***** válasza:

ma 23:17

Szerintem düh és indulat van a szavaidban, és ez sokszor zagyva beszédhez vezet. Nem mindig lehet tisztán kivenni amit mondani akarsz. Tán le kéne nyugodnod.

Amúgy ismerem ezt az indulatot.

2011. máj. 23. 23:22
 28/43 anonim ***** válasza:
Melyik városból vagy?
2011. máj. 23. 23:24
 29/43 A kérdező kommentje:
Nagyon ritka,az a kapcsolat ahol minden stimmel.Őszintén írigylem érte...Te tudsz ilyet?
2011. máj. 23. 23:26
 30/43 anonim ***** válasza:

ma 23:26

Ahol minden stimmel olyan szerintem nem létezik, de a keresztapámék pl nagyon jól megvannak.

Neked amúgy csak a szex az ami hiányos?

2011. máj. 23. 23:30
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!