Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elhidegültünk egymástól a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhidegültünk egymástól a férjemmel. Van visszaút? Hogyan?

Figyelt kérdés
35 évesek vagyunk, 8 éve élünk együtt és két kicsi gyermekünk van. A problémánk az, hogy teljesen eltűnt az intimitás az életünkből. A kapcsolatunk elején gyakran megérintettük, megöleltük egymást, és átlagban heti 4-5 alkalommal szerelmeskedtünk. Mindezek az évek során egyre ritkultak (főleg a gyerekek születésével), és mostanra eljutottunk oda, hogy szinte egyáltalán nem érünk egymáshoz, és hónapok (2-3 hó) óta nem volt szex közöttünk. Mindezek persze erősen kihatnak a kapcsolatunkra. Egyre többször vagyunk ingerültek egymással, gyakran megbántjuk egymást és így még kevésbé kívánunk egymás társaságában lenni. Úgy érzem ördögi körbe kerültünk, ahonnan nagyon nehéz kikecmeregni. Ha megpróbáljuk megbeszélni a problémákat, az is általában vádaskodásba, és lezáratlan vitákba torkollik. Volt már más is ilyen helyzetben? Hogyan másztatok ki ilyen házassági válságból? Nem szeretnénk elválni. Ebben még szerencsére egyet értünk a férjemmel, de hogyan tovább?
2011. máj. 23. 04:19
 1/4 IQnindzsa ***** válasza:

Bárcsak tudnék tanácsot adni... Nagyon kétségbeesett érzés lehet ez. :(

Az ütött szöget a fejembe amit írtál az 'ördögi kör'-ről. Mi lenne ha újra megérintenéd? Egy mosoly... egy simogatás...

Vagy mi lenne ha lepasszolnátok a gyerekeket egy hétvégére a nagyszülőkhöz és elmennétek valahova ,hogy kilépjetek a napi berögzült rutinból? Valami wellness helyre esetleg? Pezsifürdő... massz... idő egymással... egymásért...

Csak ötletelek. Lehet ,hogy nem is jó tanács amit mondok. Én is 35 vagyok de visszakoztam egy házasságból anno épp azért h ne kerüljek ilyen helyzetbe. Szívből remélem ,hogy találsz valami megoldást.

2011. máj. 23. 06:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, ahogy írtál! Te magad (vagyis TI), látjátok a problémát, hogy nem olyan, mint a legelején. Innentől egy lépés a megoldás: legyen olyan, mint a legelején! Javaslom, hogy kezdeményezz és engedj te, két héten belül biztosan meghozza a gyümölcsét, addig pedig türelem, ha már ennyit kibírtál. Közeledj hozzá úgy, mint egy férfihoz, semmi nyomással, csak azért, mert szereted. Kedveskedj neki, ajándékozd meg, dícsérd, mondj neki őszinte elismerő szavakat, masszírozd meg, gondoskodj róla kicsit máshogy, mint eddig, és a testiségek jönnek maguktól. Az én házasságomat ez mentette meg. Jah, tanulható: Gary Chapman: Egymásra hangolva
2011. máj. 23. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Lepd meg a párod!!!!

Add le a gyerekeket a nagyihoz ha tudod és várd otthon egy kis pezsivel és szexi fehérneművel...

Vagy sétáljatok egyet... fogd meg a kezét!!!!!!!!!!

Nézz a szemébe és öleld át. Küld el a gyerekeket minden nap adott időben aludni vagy ha nem is alszanak irány a szoba! És akkor már törődhettek egymással... Összebújva nézhetitek a tvt meg ilyesmi.Kérdezd meg milyen napja volt és hallgasd meg!! Közeledj hozzá fizikailag. Mássz be mellé a fürdőkádba! légy pajkos és mutasd meg neki hg még mindig NŐ vagy és nem csak anyuka!!!! És az a nő aki régen voltál!! tüzeld fel magad és őt is különben baj lesz!!!!!!!!!!!

Neked kell mindent megtenned(sajna)!!!

Általában a házasságok addig működnek még a nő összetartja a családot...

2011. máj. 23. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont egy ilyen 35 éves 2 gyerekes nő szeretője voltam fél évig. Ő undorodott a férjétől, de nem akart elválni és félt attól is hogy bármi kiderül. Teljes hidegség volt a kapcsolatukban, de nekünk volt csodálatos fél évünk. Nekem szinte csak szex a köbön erotika és intimitás, neki érzelmek is. Aztán betörték, és visszatért a régi sivár életéhez, engem meg dobott. Most élve eltemettetett kb 36 évesen. Pedig micsoda izgalmas nő volt!.... Ha érdekelnek a részletek írj privit!
2011. máj. 23. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!