Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vonzódom hozzá de nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódom hozzá de nem tudom kölcsönös e?

Figyelt kérdés
Egy zárkózott fiúról van szó.Meg szokta kérdezni hogy hogy vagyok meg ilyesmi(másoktól nem nagyon)Nem tudom eldönteni hogy mit akar.Ha beszélgetünk mindketten zavarban vagyunk(fura de én attól vagyok zavarba ahogy a szemembe néz..), de van hogy hetekig nem szólít meg.Nem tudom hogy mennyire kezdeményezzek.
2011. máj. 22. 21:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

nincs sok haverja, úgy látom hogy felszínes kapcsolatai vannak, soha nem beszél senkinek a magánéletéről.Sokszor poénkodással próbál túllépni a kellemetlen helyzeteken.Ja és ha nem egyedül vagyok soha nem jön oda.

kösz hogy válaszolsz:)

2011. máj. 22. 22:43
 12/21 anonim válasza:

szívesen:)

egyébként jártok még suliba v idén érettségiztek?

2011. máj. 22. 22:46
 13/21 A kérdező kommentje:

még egy év van

Sz

2011. máj. 22. 22:48
 14/21 A kérdező kommentje:

véletlenül küldtem elXD

Szerinted várjam meg míg határozottabban közeledik?)ha egyáltalán fog)

2011. máj. 22. 22:49
 15/21 anonim válasza:

Igen legyél türelemmel sztem vagy próbálj informálódni, a helyedben még várnék.

Bocsi de most mennem kell, nagyon fáradt vok:D

Örülök, hogy segíthettem majd hnap még ránézek erre a kérdésre:)

Szia és jó8!

2011. máj. 22. 22:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Istenem, már majdnem azt hittem én vagyok az a fiú, de a korod nem stimmel... dettó magamra ismertem :$

Én totál ilyen vagyok és így vagyok egy lánnyal, ahogy most leírtad... és tetszik a lány...

Írhatnál privit, beszélgethetnénk erről kicsit... talán te is segíthetnél. Léccilécci...

2011. máj. 22. 22:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Akárcsak én, utolsó, csak annyi a különbség, hogy én már 19 vagyok, és elb...tam az egészet a gyávaságommal. Azóta már 200 km van köztünk.
2011. máj. 22. 23:21
 18/21 A kérdező kommentje:
én is félek hogy túl sokáig húzom a dolgot..de nem akarok nagyon nyomulni mert mi van ha ő mégsem úgy néz rám.
2011. máj. 22. 23:24
 19/21 anonim ***** válasza:

22:59 voltam.

szerintem hót biztos hogy szimpi vagy neki. 100%.

Mondom, én dettó az a zárkózott személyiségtípus vagyok, mint a srác, és szinte szóról szóra így viselkedem egy lánnyal, aki tetszik.

Bátorítsd a srácot, mosolyogj rá, legyél vele kedves, az bátorítja. De tényleg neki illene lépni végül.

2011. máj. 22. 23:39
 20/21 anonim ***** válasza:

még mindig 22:59 voltam.

Ne gondold akkora beégésnek, ha esetleg mégsem jönne össze. Gyakran történnek ilyen "beégések", nincs abban semmi. :) Mondhatni természetes, hogy ilyenek is történnek.

2011. máj. 22. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!