Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom hozzá de nem tudom kölcsönös e?
nincs sok haverja, úgy látom hogy felszínes kapcsolatai vannak, soha nem beszél senkinek a magánéletéről.Sokszor poénkodással próbál túllépni a kellemetlen helyzeteken.Ja és ha nem egyedül vagyok soha nem jön oda.
kösz hogy válaszolsz:)
szívesen:)
egyébként jártok még suliba v idén érettségiztek?
még egy év van
Sz
véletlenül küldtem elXD
Szerinted várjam meg míg határozottabban közeledik?)ha egyáltalán fog)
Igen legyél türelemmel sztem vagy próbálj informálódni, a helyedben még várnék.
Bocsi de most mennem kell, nagyon fáradt vok:D
Örülök, hogy segíthettem majd hnap még ránézek erre a kérdésre:)
Szia és jó8!
Istenem, már majdnem azt hittem én vagyok az a fiú, de a korod nem stimmel... dettó magamra ismertem :$
Én totál ilyen vagyok és így vagyok egy lánnyal, ahogy most leírtad... és tetszik a lány...
Írhatnál privit, beszélgethetnénk erről kicsit... talán te is segíthetnél. Léccilécci...
22:59 voltam.
szerintem hót biztos hogy szimpi vagy neki. 100%.
Mondom, én dettó az a zárkózott személyiségtípus vagyok, mint a srác, és szinte szóról szóra így viselkedem egy lánnyal, aki tetszik.
Bátorítsd a srácot, mosolyogj rá, legyél vele kedves, az bátorítja. De tényleg neki illene lépni végül.
még mindig 22:59 voltam.
Ne gondold akkora beégésnek, ha esetleg mégsem jönne össze. Gyakran történnek ilyen "beégések", nincs abban semmi. :) Mondhatni természetes, hogy ilyenek is történnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!