Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom hozzá de nem tudom kölcsönös e?
Figyelt kérdés
Egy zárkózott fiúról van szó.Meg szokta kérdezni hogy hogy vagyok meg ilyesmi(másoktól nem nagyon)Nem tudom eldönteni hogy mit akar.Ha beszélgetünk mindketten zavarban vagyunk(fura de én attól vagyok zavarba ahogy a szemembe néz..), de van hogy hetekig nem szólít meg.Nem tudom hogy mennyire kezdeményezzek.2011. máj. 22. 21:40
1/21 anonim válasza:
Egyértelműen vonzódik hozzád, megnéztem a csillagok állását és a kávézacc is hasonlókat mutatott, arról nem is beszélve, hogy mindkettőtöket ismerlek és láttalak titeket együtt. Ki tudná, hogy bejössz-e neki, ha nem én?!
2/21 anonim válasza:
kezdeményezz, úgy h értse. ha nem akkor értésedre adja, ha meg igen akkor hajrá!
3/21 anonim válasza:
hány éves vagy? lány vagy?:D kezd moziba csalogatással, vagy menjetek el a mekibe, passzívan kell magadhoz húzni a gyereket."Felkell építeni a várat JÓ alapanyagból", tehát ezekkel közös programokkal, ha azonnal ráugrasz stb az olyan mintha sz*r olcsó anyagból épülne fel a vár ami összedől.
4/21 A kérdező kommentje:
ja igen bocs: 18L
elég különc nem jár sehova, valahogy pont ez fogott meg..Megakarom ismerni, hogy miért ilyen de nem nyílik meg könnyen.
2011. máj. 22. 21:53
5/21 anonim válasza:
magadhoz hívd el, vagy fordítva, úgyhogy ketten vagytok a házban. Másik megoldás amikor haverjaival van és akkor mész oda talán sokkal bátrabb és nyíltabb.
6/21 anonim válasza:
osztálytársad vagy csak ismerős?
7/21 A kérdező kommentje:
osztálytárs, pont ezért nem mind1 hogy beégek vagy nem mert utána is találkozok vele.
2011. máj. 22. 22:20
8/21 anonim válasza:
értem, és miről szoktatok egyébként beszélgetni?
9/21 A kérdező kommentje:
aktuális dolgokról hogy hova megy, hogy van.sokszor van hogy odajön és valami nagyon értelmetlen dologról kezd habogni én meg csak mosolygok és próbálok valamit reagálni...
Remélem nem csak unalmában csinálja.
2011. máj. 22. 22:35
10/21 anonim válasza:
biztos nem:)
Egyébként milyen az osztályban(mármint a többiekkel)?
Velük is zárkózott? Sok haverja van?
Vki akitől esetleg informálódni tudnál.....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!