Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van férjem, mégis kielégületen vagyok. Más is van így?
Figyelt kérdés
Ha igen,hogyan viselitek?
Kb.egyszer egy hónapban szeretkezünk,de ha rajta múlna,még annyiszor sem lenne semmi:(
5-8-11 év után már nem olyan hihetetlen izgalom ugyanazzal a nővel milliomodjára lefeküdni. Sajnos ilyen egyszerű. És nem kell, hogy szerető legyen a képben.
2011. máj. 26. 00:28
22/29 anonim válasza:
Mi 3 éve vagyunk együtt. Az elején még nagyon aktívak voltunk. Volt olyan, hogy napi 5x is csináltuk. :) De a napi 3x az általános volt.
Most meg kb havi 3-4x csináljuk csak.
Én már annyira nem kívánom vele. Megváltoztunk mindketten. Főleg ő. Korábban még naponta masztizott akár többször is ma meg már alig érdekli a szex vagy a szexualitás. Én még mindig kívánom a szexet naponta akár többször is.
Sokszor kaptam tőle elutasítást ez is benne van, hogy már nagoyn ritkán kezdeményezek. Általában ő szokott többször.
Megcsalni nem csaltam meg és nem is akarom és nem is fogom, de nagyon afelé haaldunk, hogy vége lesz a kapcsolatnak. Novemberben beszélgettünk arról, hogy mi lesz/van és ő is érezte már, hogy nem az ami régen volt.
31 F
2011. máj. 26. 00:38
23/29 anonim válasza:
Harminc felet kis gyerek mellet az a ritka ha valakinek jó szexuális élete. Sajnos nem lehet minden együtt. Persze a férfi titkos vágyai nem lennének gusztustalanok számotokra ő is honorálná azt.
2011. máj. 26. 03:31
24/29 anonim válasza:
Nemrég még én is hasonló helyzetben voltam, de sikerült megoldást talánunk. Ha valóban szeretnéd helyreállítíni azt ami lehetetlennek tűnik Írj és elmondom azt: mit tegyél. Más hasonló gonddal küzdők is írhatnak.
2011. máj. 26. 06:12
25/29 anonim válasza:
Biztos van olyan férfi, akinek a stressz minden szexuális érdeklődését leredukálja. Én inkább azt tapasztaltam, hogy jó stresszoldónak tartják, kikapcsolja őket, és feloldódnak egy jó szeretkezésben.
A kisgyerekeket meg néha el lehet vinni a nagymamához egy estére, hogy végre kettesben maradjon a pár.
Mindenestre tessék tudomásul venni mostmár, hogy nagyon sok olyan kapcsolat van, ahol nem a nő húzódozása miatt hül ki az ágy, hanem a férfi miatt. Én azt mondtam, az egyik kapcsolatomban a páromnak "fájt mindig a feje". Pedig nem éltünk együtt, kb. hetente láttuk egymást, és mindig a legjobb formámban látott. Mégsem tudtam még izgalomba hozni sem.
2011. máj. 26. 07:13
26/29 anonim válasza:
Nekem lényegében e miatt ment tönkre a korábbi házasságom. A mostani párommal naponta csináljuk, van úgy hogy többször is. Átlagban a heti 10 alkalom megvan, pedig már 40 felett vagyunk mindketten. Szerintem igenis nagyon fontos a szex egy kapcsolatban, és ha ez nincs rendben, akkor annak a kapcsolatnak csak idő kérdése, hogy mikor lesz vége.
2011. máj. 26. 07:44
27/29 anonim válasza:
Mondok en valamit.Hiba van a ferfiba is es a nobe is.Eloszor is nem ismeritek egymast elegge ha meg azt sem tudod h miert nem akar szeretkezni veled.Te arra nem gondoltal h tul unalmas vagy az agyba?Mikor csinaltal valami ujat az agyba vagy o mikor csinalt valami ujat?latod mindkettotokbe van hiba.Ja es en nem hiszem h ha hazajon a ferjed lerantod a nadragot rolla leszopod utanna mar nem valoszinu h kell kerjed h dugjon meg.Ja es ez ra is vonatkozik o is kene valamivel piszkaljon.Es ne legy prud mert hidd el igy elveszited.Ezt arra ertem anal, oral, mell szex ki kell probalni mert ha nem mashol probalja ki.Lehet nem is tetszik neki egyik sem de ha nem adod meg a lehetoseget h kiprobalja mas valakin probalja ki hidd ell.Sok szerencset es orbitalis orgazmusokat ja es ha nem megy fordulj hozzam tanacsot is adok de orgazmust is ha kell!!!
2011. máj. 26. 11:02
28/29 A kérdező kommentje:
Hát,nem vagyok prűd,mindenben benne vagyok ,csakhát ő nem igényli:(
2011. máj. 26. 11:52
29/29 anonim válasza:
Ilyen nincs. Még a kihunyt lángot is újra gyújtani ha ennyire nyitott vagy. Egy kivétel ha full meleg, és csak kínból volt veled. Tehát állíts konkrét plusz elé. Meg lesz a gyümölcse, aztán kérdezd ő mit szeretne. Mert akkor már komolyan veszi a kérést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!