Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van férjem, mégis kielégületen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van férjem, mégis kielégületen vagyok. Más is van így?

Figyelt kérdés

Ha igen,hogyan viselitek?

Kb.egyszer egy hónapban szeretkezünk,de ha rajta múlna,még annyiszor sem lenne semmi:(

Már nagyon kivagyok...

2011. máj. 22. 21:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
61%
Korod? Azon nem gondolkodtál hogy félrelépj? Ha gondolod szívesen bennelennék egy kis...
2011. máj. 22. 21:23
 2/29 A kérdező kommentje:
31,és 11 éve vagyunk együtt
2011. máj. 22. 21:24
 3/29 anonim ***** válasza:
hát nálunk is elég ritka, de még mindig sűrűbben mint nálatok, mondjuk nálunk a munka, meg a gyerek miatt. férjem bírja, mert terhesség alatt nem lehetett, de azért mióta lehet szóváteszi, ha pl 1-2 hétig nincs. ott sztem vmi nem stimmel ha a pasi nem akar, v nem kívánja... lehet az elsőben van vmi... :(
2011. máj. 22. 21:26
 4/29 anonim ***** válasza:
61%
Küldj egy levelet ha akarnál huncutkodni.
2011. máj. 22. 21:27
 5/29 anonim ***** válasza:
Igaz nekem nem a férjem, de a párom ugyan ilyen. 5 éve vagyunk együtt, de csak az utóbbi kb. 1-1,5 évben ilyen. Már hónapok óta hezitálok hogy hogyan tovább... de kibírhatatlan :( együtt érzek veled.
2011. máj. 22. 21:37
 6/29 A kérdező kommentje:
21:37 és te próbáltad,már megbeszélni vele? Mit reagált?Én sokszor,de semmi nem változott.
2011. máj. 22. 21:40
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

gyere hozzám, futurisztikus szexet adok neked

lajos papa/73

2011. máj. 22. 21:42
 8/29 anonim ***** válasza:

21:37-es vagyok.

Igen, számtalanszor próbáltam vele megbeszélni a dolgot, de semmi hatása nincsen. Nagyon el vagyok keseredve. Nem régiben volt az 5. évfordulónk és még akkor sem szeretkeztünk :( Sajnos az egyik fülén be, a másikon ki. Nem tudom miért nem tudja megérteni a problémámat. :(

Nálatok mióta tart ez? Régebben mennyire gyakran csináltátok?

2011. máj. 22. 21:48
 9/29 anonim ***** válasza:

Ha egy pasi nem akar szexelni ott már gond van!!!

Lehet h van valakije. De az is lehet h változtál és az már nem tetszik neki. Tudom kegyetlen amit írok, de más nem nagyon lehet. A fáradság nem lehet kifogás, nem hiszem h egész héten nem tudja kipihenni magát. Miért nem kérdezel rá? Vagy mássz rá, kapj fel egy szexi rucit ilyesmi, ha így se kellesz neki akkor..ott tényleg gond van.

2011. máj. 22. 21:50
 10/29 A kérdező kommentje:
Olyan 2-3 éve,de akkor terhes voltam,jött a baba,persze akkor is zavart,de pár hónapja,már sokszor próbáltam vele megbeszélni de nem lehet.A stresszre fogja,nade a mai világban ki nem stresszes? Két gyerekünk van,de nem szeretné, így leélni az életem,nemtudom mi lesz..
2011. máj. 22. 21:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!