Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van férjem, mégis kielégületen vagyok. Más is van így?
Ha igen,hogyan viselitek?
Kb.egyszer egy hónapban szeretkezünk,de ha rajta múlna,még annyiszor sem lenne semmi:(
Már nagyon kivagyok...
gyere hozzám, futurisztikus szexet adok neked
lajos papa/73
21:37-es vagyok.
Igen, számtalanszor próbáltam vele megbeszélni a dolgot, de semmi hatása nincsen. Nagyon el vagyok keseredve. Nem régiben volt az 5. évfordulónk és még akkor sem szeretkeztünk :( Sajnos az egyik fülén be, a másikon ki. Nem tudom miért nem tudja megérteni a problémámat. :(
Nálatok mióta tart ez? Régebben mennyire gyakran csináltátok?
Ha egy pasi nem akar szexelni ott már gond van!!!
Lehet h van valakije. De az is lehet h változtál és az már nem tetszik neki. Tudom kegyetlen amit írok, de más nem nagyon lehet. A fáradság nem lehet kifogás, nem hiszem h egész héten nem tudja kipihenni magát. Miért nem kérdezel rá? Vagy mássz rá, kapj fel egy szexi rucit ilyesmi, ha így se kellesz neki akkor..ott tényleg gond van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!