Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van férjem, mégis kielégületen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van férjem, mégis kielégületen vagyok. Más is van így?

Figyelt kérdés

Ha igen,hogyan viselitek?

Kb.egyszer egy hónapban szeretkezünk,de ha rajta múlna,még annyiszor sem lenne semmi:(

Már nagyon kivagyok...

2011. máj. 22. 21:21
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nincs senkije,ez biztos.És nem is változtam.
2011. máj. 22. 21:54
 12/29 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a helyzet. :(

13 éve vagyunk együtt, 7 éve házasok. Ő szinte alig kezdeményez, amikor együtt vagyunk akkor csak addig tart, amíg Ő el nem élvez, utána jóccakát. Próbáltam már beszélni Vele erről, de nincs különösebb magyarázata. Nincs senkije, azt tudom, meg én is próbálok változatos, szexis lenni, mégsem érek célt vele. Pedig fiatalok vagyunk, normális család, nincs kirívó helyzet.

Amikor kifakadok, akkor a következő alkalommal minden oké, de aztán megint visszaáll az előző helyzet.

Pedig szeretem Őt nagyon, és bármit megtennék, hogy helyére kerüljenek a dolgok...

2011. máj. 23. 09:42
 13/29 A kérdező kommentje:

Ugyanez van nálunk is..

Mióta tart nálatok ez?

2011. máj. 23. 11:09
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem olyan régóta tart, kb. fél éve, de hozzáteszem, hogy a kislányom születése után nehezen jött helyre a szexuális kapcsolatunk. Kb. 1 éve jött helyre úgy igazán (2,5éves a lányka). Úgy érzem, mintha megunta volna, hogy minden jól megy, és elkényelmesedett? Nem tudom.
2011. máj. 23. 13:24
 15/29 anonim ***** válasza:
Ja, és egyébként nálunk is 2 kicsi gyerek van, és én is 31 vagyok. :)
2011. máj. 23. 13:26
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnám, hogy megcsal, sajnos ma rengeteg olyan harmincas férfi van, aki egyszerűen lusta, érdektelen a szexet illetően. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, egy idő után szakítottunk is, és számomra ez volta legfőbb ok. Bármit csinálhattam, bármilyen csábító lehettem, mintha nem is lettem volna nő... És nem mentség, hogy valaki mindig fáradt, mindig stresszes! Én nőként többet dolgoztam, mint ő, én mégsem lettem volna fáradt hozzá... Ahhoz persze nem volt fáradt, hogy azért magának csinálja.

Én megmondanám, hogy nekem ez így nem jó, 31 évesen (én is annyi vagyok) nem törődhet bele az ember, hogy szökőévben egyszer szeretkezik. Vagy változtat rajta, vagy ne csodálkozzon, ha megcsalod.

2011. máj. 25. 23:11
 17/29 anonim ***** válasza:
57%
szakíts vele vagy tarts szeertőd ha megtudja h van akkor mond neki a te hibád édesem én próbáltam megbeszélni a dolgokat...
2011. máj. 25. 23:35
 18/29 anonim ***** válasza:
Elképzelhetetlen hogy stresszes? Szerintem akkor mi lenne ha elindulnál ezen a vonalon, és mondjuk megnéznéd a stressz mellékhatásait, mert ki tudja lehet tényleg az és akkor nem kell egekbe kiáltó következtetéseket levonni.
2011. máj. 25. 23:41
 19/29 anonim ***** válasza:
Most már két embert kell eltartania, szóval nagyobb felelősség, amit éppen próbál megszokni. Ahelyett hogy őt hibáztatod, inkább nézz magadba. Csak magadon tudsz változtatni, mindenen lehet segíteni.
2011. máj. 25. 23:45
 20/29 anonim ***** válasza:
57%

Biztos máshol is előfordul ilyen eset.

Én állandóan kielégületlen vagyok, úgyhogy szerintem tudnánk egymáson segíteni. :)

Ha gondolod dobj egy mailt.

28/F

2011. máj. 26. 00:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!