Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a szexuális vágy az személytelen?
szamóca:
"ha személytelenről beszélünk, akkor Te, Kovács Jancsi fogod magad, felizgulsz, és utána nem csak Tóth Juliska, de a fél falu is simán kielégít (persze az a fele aki iránt van vonzalom)"
Éppen erről beszéltem. Előbb van a nő, meg a vonzalom, és utána jön a vágy, és nem fordítva.
a testi vonzalom hol érzés el árulnád ? érzés :szeretet gyűlölet megvetés szánalom és egyéb fárasztó dolgok :P
19F
ma 18:44
Dehogynem, ha én szexuális vágyat érzek, akkor azt egy (vagy több) konkrét nő váltja ki belőlem.
jó, ennek most semmi köze hozzá hogy személyes vagy nem.
egyébkétn van hoyg előbb van a vágy, de ezt tényleg ne keverjük ide, emrt nincs köze hozzá.
ha személyes a vágy, akkor az csak egy emberre irányul, és nem másra.
ha személytelen a vágy, akkor csak simán áll a farkad de nem egy konkrét valakire.
ma 18:46
"a testi vonzalom hol érzés el árulnád ?"
Hmm, akkor mi a testi vonzalom szerinted?
szamóca:
"ha személytelen a vágy, akkor csak simán áll a farkad de nem egy konkrét valakire."
Hanem több konkrét valakire?
szamóca:
Azt hiszem, értem, viszont ez esetben mi a személytelenség alatt nem ugyanazt értjük.
ma 18:49
Magára a szexre nem fog állni, kell, hogy egy női lény is ott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!