Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy a szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy a szexuális vágy az személytelen?

Figyelt kérdés
Nem értem. A szexuális vágy az nekem, mint férfinak a nőkhöz kötődik, és nem tőlük függetlenül létezik.
2011. máj. 22. 18:32
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

szamóca:

"ha személytelenről beszélünk, akkor Te, Kovács Jancsi fogod magad, felizgulsz, és utána nem csak Tóth Juliska, de a fél falu is simán kielégít (persze az a fele aki iránt van vonzalom)"

Éppen erről beszéltem. Előbb van a nő, meg a vonzalom, és utána jön a vágy, és nem fordítva.

2011. máj. 22. 18:45
 12/30 anonim ***** válasza:

a testi vonzalom hol érzés el árulnád ? érzés :szeretet gyűlölet megvetés szánalom és egyéb fárasztó dolgok :P

19F

2011. máj. 22. 18:46
 13/30 A kérdező kommentje:

ma 18:44

Dehogynem, ha én szexuális vágyat érzek, akkor azt egy (vagy több) konkrét nő váltja ki belőlem.

2011. máj. 22. 18:46
 14/30 szamóca.. ***** válasza:

jó, ennek most semmi köze hozzá hogy személyes vagy nem.

egyébkétn van hoyg előbb van a vágy, de ezt tényleg ne keverjük ide, emrt nincs köze hozzá.

ha személyes a vágy, akkor az csak egy emberre irányul, és nem másra.

ha személytelen a vágy, akkor csak simán áll a farkad de nem egy konkrét valakire.

2011. máj. 22. 18:47
 15/30 A kérdező kommentje:

ma 18:46

"a testi vonzalom hol érzés el árulnád ?"

Hmm, akkor mi a testi vonzalom szerinted?

2011. máj. 22. 18:47
 16/30 szamóca.. ***** válasza:
nem érted... jó hogy nő váltja ki belőled, az egy dolog. kiváltja belőled Juliska, de ha Mari szop le az is jó..D:DD érted?
2011. máj. 22. 18:48
 17/30 A kérdező kommentje:

szamóca:

"ha személytelen a vágy, akkor csak simán áll a farkad de nem egy konkrét valakire."

Hanem több konkrét valakire?

2011. máj. 22. 18:48
 18/30 szamóca.. ***** válasza:
magára a szexre áll...
2011. máj. 22. 18:49
 19/30 A kérdező kommentje:

szamóca:

Azt hiszem, értem, viszont ez esetben mi a személytelenség alatt nem ugyanazt értjük.

20/30 A kérdező kommentje:

ma 18:49

Magára a szexre nem fog állni, kell, hogy egy női lény is ott legyen.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!