Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy a szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy a szexuális vágy az személytelen?

Figyelt kérdés
Nem értem. A szexuális vágy az nekem, mint férfinak a nőkhöz kötődik, és nem tőlük függetlenül létezik.
2011. máj. 22. 18:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

de nem 1 konkrét nőhöz :) és nem kell hozzá érezned bármit is nem de ?

19F

2011. máj. 22. 18:34
 2/30 A kérdező kommentje:

Nem egy konkrét nőhöz, hanem több konkrét nőhöz.

És vonzalmat kell, hogy érezzek.

2011. máj. 22. 18:35
 3/30 szamóca.. ***** válasza:
talán azért, mert nincs olyan hogy csak egy darab nőre tudsz felizgulni. ezt most meg fogják támadni a hősszerelmes felhasználók, hogy de-de, ők bizony csak és kizárólag a szerelmükre, de szerintem ez nem igaz.
2011. máj. 22. 18:37
 4/30 A kérdező kommentje:

szamóca:

De én sehol sem írtam olyat, hogy egyetlenegy konkrét nőre.

2011. máj. 22. 18:39
 5/30 szamóca.. ***** válasza:

tudom...

csak szerintem azért személytelen, mert nem egy konkrét nőre.

2011. máj. 22. 18:40
 6/30 A kérdező kommentje:
A személytelen mit jelent? Számomra azt, hogy az emberi lényektől - jelen esetben nőktől - függetlenül létezik, csak úgy.
2011. máj. 22. 18:41
 7/30 anonim ***** válasza:

akkor értsd a szöveget ..

személytelen azt jelenti h nem köthető 1 konkrét személyhez .. vonzalmat ... úr isten mert ha én utálom mondjuk a szomszéd csajt de bitang jó a melle akkor nem állhat fel rá v mi :D

19F

2011. máj. 22. 18:41
 8/30 szamóca.. ***** válasza:

na.

személyes akkor lenne, ha azt mondanám, hogy TE, Kovács JAncsika, csak és kizárólag abarátnődre, Tóth Juliskára tudsz felizgulni, és csak ő tud kielégíteni.

ha személytelenről beszélünk, akkor Te, Kovács Jancsi fogod magad, felizgulsz, és utána nem csak Tóth Juliska, de a fél falu is simán kielégít (persze az a fele aki iránt van vonzalom)

2011. máj. 22. 18:43
 9/30 A kérdező kommentje:

ma 18:41

"személytelen azt jelenti h nem köthető 1 konkrét személyhez .."

Ok, mégis sok férfi azt mondja, hogy önkielégítés közben nem gondol senkire. Sőt, nőktől is olvastam már ilyet.

"vonzalmat ... úr isten mert ha én utálom mondjuk a szomszéd csajt de bitang jó a melle akkor nem állhat fel rá v mi :D"

Testi vonzalomra gondoltam.

2011. máj. 22. 18:43
 10/30 anonim ***** válasza:

személytelen: teszem azt nem köthető magdi anyushoz meg mondjuk még 20 másik csajhoz nem kell jelen lennie a csajnak nem kell érzelmi reakciót ki váltania utálhatod az embereket lehetsz akármennyire anti szoci attól még akarsz dugni v nem ?:P

19F

2011. máj. 22. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!