Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké szüz maradok?
18 vagyok és egyszerüen képtelen vagyok lefeküdni valakivel.. az elözö 2 pasimmal sem ment mert féltem is meg nem is kivántam öket annyira igy ott is hagytak 2 honap után..
Elég sok rossz tapasztalatom van amugy is a pasik terén...teljesen kétségbe vagyok esve hogy soha nem találom meg azt aki nekem valo és akivel menne..
Nem vagyok csunya és buta sem..mások szerint( pasik) egy tündéri lány vagyok.. valami mégsem stimmel..:S
Mások is éreznek igy? Vagy csak én vagyok ilyen selejtes?:S
Elég nagy bunkóság volt a volt barátaid részéről, ha csak azért hagytak ott, mert nem feküdtél le velük két hónap után. Ha igazán szerettek volna téged, akkor úgymond a 'végsőkig' kitartottak volna melletted. Szerintem 18 évesen a két hónap még nem is olyan sok. Fél évet minimum kibírhattak volna.
29/F
Szerintem azért hagytak ott, mert arra gondoltak, hogy ha addig nem kívántad őket, akkor nem is fogod. De abban még nincs is semmi furcsa, és abban sem, hogy ez csak a szexnél derül ki. És ilyenkor úgy veszik, hogy nem sikerült megtalálniuk a megfelelő lányt, tovább kell lépni.
Ahogy érsz, majd elindulnak benned a vágyak. Tizenéves lányokban ezek elég zavarosak tudnak lenni, és változóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!