Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Örökké szüz maradok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökké szüz maradok?

Figyelt kérdés

18 vagyok és egyszerüen képtelen vagyok lefeküdni valakivel.. az elözö 2 pasimmal sem ment mert féltem is meg nem is kivántam öket annyira igy ott is hagytak 2 honap után..

Elég sok rossz tapasztalatom van amugy is a pasik terén...teljesen kétségbe vagyok esve hogy soha nem találom meg azt aki nekem valo és akivel menne..

Nem vagyok csunya és buta sem..mások szerint( pasik) egy tündéri lány vagyok.. valami mégsem stimmel..:S

Mások is éreznek igy? Vagy csak én vagyok ilyen selejtes?:S

2011. máj. 21. 20:55
1 2
 1/13 anonim válasza:
Na akkor gyere! :D
2011. máj. 21. 21:01
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem kívántad őket? :o

Engem biztos megkívánnál :D xDD

2011. máj. 21. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Ne így állj neki az egésznek! A szüzesség az nem egy olyan dolog, amitől minden áron szabadulni kell.

Ahogy írtad, még nem jött el az igazi számodra, így talán jobb is, hogy nem vesztetted el. Majd az igazival!

33F

2011. máj. 21. 21:07
 4/13 Chuck ***** válasza:
100%

Szerintem meg becsüld meg, hogy még szűz vagy, és nem fetrengesz minden jött-menttel...Majd idővel megoldódik ez a problémád is...

18/f

2011. máj. 21. 21:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Sír itt a szád 18 évesen... 20 éves vagyok és én is még mindig szűz avgyok és állítólag én sem vagyok csúnya...egyszer sem panszkodtam amiatt, hogy szűz vagyok, mert mi van akkor? a mai világban ez inkább dicséretes dolog, inkább maradok még 2 évig szűz minthogy 13 évesen megfektessenek.
2011. máj. 21. 21:20
 6/13 anonim ***** válasza:

K-A-M-U

A

M

U

2011. máj. 21. 21:44
 7/13 anonim válasza:
ÍRly hejesebben444
2011. máj. 21. 22:53
 8/13 anonim ***** válasza:

a korábbi rossz tapasztalatok ne vegyék el a kedved, mert lehet,hogy egy jó lehetőséget szalasztasz el miatta

aki keres, talál

21F

2011. máj. 21. 23:09
 9/13 anonim ***** válasza:

miért lenne kamu?:D

előző : bence, hagyd abba :D

2011. máj. 21. 23:10
 10/13 anonim válasza:
Nem vagy selejtes! Rólam a barátom nem hitte el, mikor 23 évesen elmondtam neki, h ő lesz az első...és szerintem nem ciki, mert ha a párod szeret, akkor tudni fogja, hogy vártál az igazira, akivel nem fogsz félni. Én is azt hittem,sosem fogok senkivel...de mindig fordul a kocka
2011. máj. 21. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!