Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Levakarhatatlan EX-ek (? )...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levakarhatatlan EX-ek (? ) *********

Figyelt kérdés

Ex-ekről szóló sztorikra lennék kíváncsi, hogy meddig ment el a volt barátnőd, barátod, miután szakítottatok, ill. amikor összejöttél a párotokkal.

Vagy esetleg a párod EX-e zaklat? Ha igen hogyan, miért, hogyan kezeled?

Az egyik modulban olvastam egy esetről ahol egy lány írta, hogy a pasija ex csaja képes volt a szomszédba is költözni csakhogy visszaszerezze a srácot. Van valami hasonló meredek élményetek EX-ről?

2011. máj. 21. 17:25
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*összejöttél a pároddal - bocsi elírtam
2011. máj. 21. 17:26
 2/16 szamóca.. ***** válasza:

nahát azért oda nem költözött, ennyire nem durva:D

mikor szakítottunk közölte hogy ha fél éven belül bárkit meglát a közelembe azt kinyírja velem együtt:D

aztán igazából annyira nem volt durva mitn amire rákészültem, csak nhány követés volt kb fél évig, bokrok mögött bujkáló buksik, msnfeltörések, különböző trükkök hogy emgtudja hol vagyok és kivel...

emellett meg próbálta ápolni a baráti viszonyunkat:DD hát vicces volt, hálistennek elmúlt (remélem végleg)

2011. máj. 21. 17:31
 3/16 A kérdező kommentje:

Akkor tőled hallottam ezt a sztorit Szamóca? XD

Hát azért ez is elég durva O.O Nem irigyellek O.O A bokros részen jót nevettem XD

2011. máj. 21. 17:33
 4/16 A kérdező kommentje:
OFF: Jah, nem tőled hallottam. Bocsi, rossz az értelmező képességem úgy látszik ma :D
2011. máj. 21. 17:35
 5/16 szamóca.. ***** válasza:

:D

nemm azt adná neki az isten :)))

2011. máj. 21. 17:35
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
mekkora bunkók vagytok már lányok! szegény gyerek szeretett te meg itt kibeszéled és jól elröhögcséltek rajta. hát baz*d+
2011. máj. 21. 17:39
 7/16 anonim ***** válasza:

Én 3 évvel ezelőtt jártam egy fiúval, csak 3 hónapot. Ezalatt az idő alatt elég sokszor kergetett az őrületbe, ellenőrizgetett, állandóan ott volt, ahol én, ha elmentem szórakozni a barátaimmal akkor meg volt sértődve, hogy azt az időt nem vele töltöttem.

Amikor sok vizsgám volt egymás után, egyszerűen képtelen volt felfogni, hogy nekem nem elég napi 1 óra tanulás. Állandóan velem akart lenni, a nap minden percében, volt, hogy éjszaka sétált át hozzám (szomszéd faluban lakik), és képes volt kirángatni az ágyamból, hogy menjek ki, mert ő még látni akar, mielőtt lefekszik aludni.

Mikor szakítottam vele, alig akart elengedni, hol könyörgött, hol utált. Aztán még 2 éven keresztül zaklatott, az elején telefonon, smsben részegen éjszaka, és volt, hogy szembejött velem az utcánkban, mert csak úgy elsétált erre, hátha összefutunk. Alig bírtam tőle szabadulni, nem akart beengedni a saját kapunkon, és mikor mégis belógtam előle, még sokáig kiabált kint, hogy akkoris szeret.

Csak fél éve tünt el az életemből végleg.

2011. máj. 21. 17:41
 8/16 szamóca.. ***** válasza:
100%

szegény gyerek ha normálisan tudott volna szeretni és ez nem merül ki abban hogy megb*ssza az összes többi nőt pesten, engem meg nyilvánosan alázni próbál saját barátaim előtt, akkor lehet nem beszélném ki. de hát szegény, csak szeretett. szerette tönkretenni az életem. :D

én meg szeretem...kibeszélni ha már ekkora b*zi volt:D

2011. máj. 21. 17:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem is összehozott a sors egy pasival, aki eleinte csak nem becsült, aztán már szimplán kihasznált, végül verni kezdett.. és ezek után szakításkor még eljátszotta a "halálosan szerelmes vagyok beléd" c. színdarabot, követett, a körülöttem felbukkanó pasikat fenyegette, a családommal zsarolt, vagy épp rózsákat csempészett az ablakom alá, szerenádozott, sőt addig elment, hogy telefonon bejelentette, hogy megöli magát, ha úgy gondolom, menjek oda és mentsem meg. Szerintetek? Hiába gyűlöltem, nem hiányzott nekem, hogy a halála a lelkemen száradjon, rendőrségi ügy legyen belőle, meglincseljen a családja, stb. Úgyhogy odamentem, mentőt hívtam, megmentették. Ha még egyszer megtette volna, akkor úgy is marad.. még 2 évig zaklatott szakítás után, szemmel akart tartani, mint jó barát. Szerencsére fél éve nem hallottam róla..
2011. máj. 21. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem is eljátszotta ezeket..szakítás után egyszer részegen hívott éjfélkor, hogy ő jön hozzám...hulla részegen vezetett, és amikor mondtam neki, hogy nem akarok vele beszélni (találkozni) azt mondta, hogy belerohan az első szembejövő kamionba. Mire ideért a blokkunk elé, már azt élvezte, hogy a gumival csikoroghatott, úgy vezetett mint egy bolond. És mindez éjjel. Aztán azt mondta, hogy leparkolta az autót egy helyen, és mától az az én kocsim, de siessek mert nyitva hagyta. Hát nem azért mentem az autóért, mert kellett az nekem hanem mert féltettem nehogy valaki ellopja. Szakadó esőben mentünk a kocsiért tesómmal, mire az adott helyre értünk, autó sehol! Addig őfelsége beült és elindult a házunk felé...:S Mi hazamentünk, egyszer csak hallom az utcáról a kiabálást...mindent szidott, engem, a családomat, a munkámat...a kukákat rugdosta...egészen 4 óráig. Ekkor aztán már a szüleit hívtam, hogy jöjjenek érte, mert különben kihívjuk a rendőröket. Másnap még én voltam a rossz, mert nem mentem le beszélgetni a kicsifiukhoz!! És hogy miért is nem akartam őt látni? hát azért mert a kapcsolat alatt volt olyan, hogy bántott...a vége felé már csak a haverok meg a fű voltak neki...a titkolózások...:)) sokkal jobb nélküle!! Kb. 3 hónapja nem hallottam felőle...
2011. máj. 21. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!