Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni a páromat, hogy orálisan is kényeztessen? Fiúk, ha nem csináljátok a barátnőtöknek, akkor miért nem?
Hehe, utolsó kettő mekkora vicc. A legnagyobb, hogy az ondó lenyelését vagy le nem nyelését hasonlítjátok a nyalás vagy nem nyaláshoz. A nyalás párja az én felfogásomban a szopás. Az ondó lenyelésének viszont ha mindenképpen párt akarunk, akkor az a puncinedv lenyelése.
Nem azt mondom, hogy mindenkinek muszáj szeretnie az orális szexet. Csak leírtam, hogy milyen MEGVÁLTOZTATHATÓ vagy KEZELHETŐ okai lehetnek annak, ha valaki (aki történetesen egy totális kezdő, akinek semmi tapasztalata nincs) nem szereti.
"Ha valaki nem szereti a spenótot meg tudja indokolni miért?"
Erről jut eszembe: mi a közös a spenótban és az anális szexben?
Akire kiskorában ráerőltetik, egy életre megutálja.
Én imádom orálisan kényeztetni a párom (röviden: nyalni)
Ő ápolt, borotvált és tiszta. Tehát semmi okom, hogy ne tegyem. Pláne hogy még én is szeretem ezt csinálni
F/25
Kérdésem. Te szeretsz szopni? Mert ha nem, csak azért csinálod, hogy őkelmének jó legyen akkor sztem nyugodtan hagyd abba te is. Nem jó megoldás írták fentebb. Miért nem? A szex legyen már kölcsönös és egyenlőségen alapuló dolog. Nem azt mondom, hogy én nézem az órámat, hogy én 10 percet szoptam akkor ő tíz percet nyal. Csak azt, hogy akkor neked sem kell erőlködni.
Szerintem nem lehet rosszabb íze a puncidnak, mint az ondónak. És gond nélkül elviseled nem? Szerintem puhatold ki h mivel van baja. Íz, vagy maga a cselekvés. Az talán segít elindulni valamerre.
Állítólag az étrend is meghatározza h milyen ízű a cuccosod.
Egy érett férfi egy érett kapcsolatban nem mondja azt, hogy fura íze van. Mi ő? Egy 6 éves aki a spenótra mondja, hogy fura íze van és azért nem eszi meg?
Ez nem természetes. Ez kölcsönösségen alapuló dolog. HA már egyoldalú, akkor azt önzőségnek nevezik. Én úgy érezném, hogy kihasználnak. Nem kell, hogy minden egyes alkalommal kinyaljon,de igenis éreztesse, hogy szereti csinálni ÉRTED!
22L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!