Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni a páromat, hogy orálisan is kényeztessen? Fiúk, ha nem csináljátok a barátnőtöknek, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
A pasim engem kényeztetett életében először orálisan, de nem jön be neki a dolog. Igazából ez sztem neveltetési dolog nála, elég régimódi néhány dologban. Félévente egyszer azért rászánja magát, de nekem ez kevés :D 23/L
2011. máj. 20. 23:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Hehe, utolsó kettő mekkora vicc. A legnagyobb, hogy az ondó lenyelését vagy le nem nyelését hasonlítjátok a nyalás vagy nem nyaláshoz. A nyalás párja az én felfogásomban a szopás. Az ondó lenyelésének viszont ha mindenképpen párt akarunk, akkor az a puncinedv lenyelése.

Nem azt mondom, hogy mindenkinek muszáj szeretnie az orális szexet. Csak leírtam, hogy milyen MEGVÁLTOZTATHATÓ vagy KEZELHETŐ okai lehetnek annak, ha valaki (aki történetesen egy totális kezdő, akinek semmi tapasztalata nincs) nem szereti.

2011. máj. 27. 00:59
 22/29 anonim ***** válasza:

"Ha valaki nem szereti a spenótot meg tudja indokolni miért?"

Erről jut eszembe: mi a közös a spenótban és az anális szexben?

Akire kiskorában ráerőltetik, egy életre megutálja.

2011. máj. 27. 01:02
 23/29 anonim ***** válasza:
Szerintem a ne csináld te se - válaszok semmit nem érnek.Nekem mostanában ritkábban veszi a szájába a barátnőm - nincs igazi oka ennek.Én akkor is minden lehetőséget megragadok hogy nyalogathassam.Szeretem,őt is,a punciját is és akarom hogy jó legyen neki.Ha be se kapná se mondanék le erről.Nem is értem azokat akik nem szeretik.Ha nem éred el szép szóval,vagy vitával amit akarsz akkor mással érd el.Én nem mondanék le ilyesmiről...
2011. máj. 27. 02:52
 24/29 anonim ***** válasza:

Én imádom orálisan kényeztetni a párom (röviden: nyalni)

Ő ápolt, borotvált és tiszta. Tehát semmi okom, hogy ne tegyem. Pláne hogy még én is szeretem ezt csinálni

F/25

2011. máj. 27. 08:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
2 éve vagyok együtt a barátommal és ami szinte rögtön feltűnt, hogy nem jut eszébe csinálni nekem. Nem tudtam hova tenni a dolgot, mert soha nem találkoztam még olyan pasival, aki ne szerette volna csinálni és ami a lényeg, hogy magától. Én viszont csináltam neki rendszeresen magamtól. Aztán egyszer óvatosan rákérdeztem, hogy ennek mi az oka. Bevallotta, hogy ő sajnos ezt nem szereti csinálni, igazából nem is tudja miért, talán mert "fura" íze van. Nagyot néztem, de aztán ráhagytam. Néha-néha nagy ritkán csinálta nekem, általában, amikor én kértem, de éreztem a kényszert benne, szóval már jó ideje nem is hoztam fel a dolgot, elfogadtam, hogy ő ilyen és kész. Mondjuk én nem vagyok az a típus, aki annyira megveszne a kényeztetés e formájáért, így nem csinálok belőle problémát, csak mint írtam meglepődtem az elején, mert soha nem találkoztam ilyennel, azt hittem, a férfiak ezt imádják csinálni. Valahogy én jobban szeretem, jobb ingereket ad, ha az ujjaival csinálja. A gond akkor kezdődik, ha az egyik fél kimondottan igényli és folyamatosan elutasításra talál... Ilyen esetben csak 1 dolgot lehet tenni: ha vele akarsz maradni, akkor elfogadod. Attól még ugyanúgy szeret. Mi is házasságot tervezünk.
2011. máj. 27. 08:52
 26/29 anonim ***** válasza:

Kérdésem. Te szeretsz szopni? Mert ha nem, csak azért csinálod, hogy őkelmének jó legyen akkor sztem nyugodtan hagyd abba te is. Nem jó megoldás írták fentebb. Miért nem? A szex legyen már kölcsönös és egyenlőségen alapuló dolog. Nem azt mondom, hogy én nézem az órámat, hogy én 10 percet szoptam akkor ő tíz percet nyal. Csak azt, hogy akkor neked sem kell erőlködni.

Szerintem nem lehet rosszabb íze a puncidnak, mint az ondónak. És gond nélkül elviseled nem? Szerintem puhatold ki h mivel van baja. Íz, vagy maga a cselekvés. Az talán segít elindulni valamerre.

Állítólag az étrend is meghatározza h milyen ízű a cuccosod.

2011. máj. 27. 09:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Volt nekem is egy exem aki nem szerette csinálni, de én mindig csináltam neki, és egy idő után kihasználva éreztem magam. Szerintem nem is pasi az ilyen, egy puhap.cs. A mostani barátom imádja csinálni és ki is nyal minden együttlét előtt. Szerintem ne sz.pd le többet, hátha észbe kap. Jobbat nem tudok.
2011. máj. 27. 13:06
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy érett férfi egy érett kapcsolatban nem mondja azt, hogy fura íze van. Mi ő? Egy 6 éves aki a spenótra mondja, hogy fura íze van és azért nem eszi meg?

Ez nem természetes. Ez kölcsönösségen alapuló dolog. HA már egyoldalú, akkor azt önzőségnek nevezik. Én úgy érezném, hogy kihasználnak. Nem kell, hogy minden egyes alkalommal kinyaljon,de igenis éreztesse, hogy szereti csinálni ÉRTED!

22L

2011. jún. 3. 15:29
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Mostanában azért többször csinálja, sőt, magától! :):)
2011. jún. 20. 12:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!