Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni a páromat, hogy orálisan is kényeztessen? Fiúk, ha nem csináljátok a barátnőtöknek, akkor miért nem?
Megint én vagyok, már írtam neked hogy egy cipőbe járunk stb.
Én tényleg megértelek és valamilyen szinten jó olvasni hogy másnak is van ilyen problémája nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy kiszúrtam egy ilyen palit de félre ne érts nem örülök neki hogy te is szenvedsz csak látni azt hogy van egy sorstársam akit megértek 100%osan hogy mennyire rossz neki.
Nem tudom mi tévők legyünk, én már gondoltam rá hogy elhagyom de nem tudom megtenni mert közben nagyon szeretem és ragaszkodom hozzá de annyira vágyom rá hogy kényeztessen a nyelvével is már vagy 2 hónapja nem nyúlt hozzám orálisan persze a szex a megy de így kevésbé izgulok fel így mindig érzem hogy valami hiányzott az egészből és teljesen elvagyok kenődve, van amikor úgy alszom el hogy potyognak a könnyeim de nem akarok neki szólni mert nem akarom hogy rosszul érezze magát meg azt sem hogy már megint ezen rágom magam hogy szükségem van rá.
Kitartás neked is...
Hú csajok én csak sajnálni tudom :(((
Imádok nyalni, nyalás közben remekül használom az ujjaimat is.
Ezek kötelező dolgok! Milyen puhap öcs csávóitok vannak? Ők se érdemelnek orált!!!
Eleve kicsi rá az esély, hogy legyen olyan fiú, aki nem szeret nyalni. De az biztos, hogy a világon sincs 2.
Nagyobb az esélye, lányok, hogy ugyanarról a csávóról van szó, aki bár nem nyal, egyszerre két csajt is farkal. Micsoda véletlen, hogy összefutottatok:)
Több oka lehet, hogy a barátod nem akar/szeret nyalni. Ne haragudj meg a válaszomért, fiúként igyekszem az összes lehetőséget számba venni, és tanácsot adni mindegyikre.
1. Benned van a hiba (és ő nem szeretne megbántani azzal, hogy elmondja, mi a gondja).
1.1. Túl szőrös vagy.
1.2. Nem vagy elég tiszta, büdös a puncid.
1.3. Túlságosan nedvesedsz.
1.4. Csúnya a puncid.
2. A kapcsolatotokkal van gond.
2.1. Túlságosan erőlteted (azt mondod, ő erre hivatkozik).
2.2. Nem tudja, milyen dicsőséges érzés orálisan elélveztetni egy nőt.
2.3. Nem szeret téged.
2.4. Olyan kép alakult ki rólad benne, amely szerint nem vagy "tiszta".
3. Vele van gond.
3.1. Valami miatt puncifóbiája van.
3.2. Önző.
3.3. Még sosem volt sikerélménye e téren.
A javaslataim:
1.
1.1. Gyantáztasd le teljesen csupaszra, vagy brazíl fazonra.
1.2. Az dolog előtt közvetlenül zuhanyozz le alaposan, légy illatos (de ne testszag-illatos).
1.3. Ha frissen vagy zuhanyozva, ez nem annyira kellemetlen. A zuhanyzós ötlet jó lehet erre az esetre.
1.4. Sötét.
2.
2.1. Próbáld ki, hogy egy hosszabb ideig tényleg nem szólsz emiatt. Persze cserébe te se szopj.
2.2. Egy alkalommal mindenképpen meg kell tapasztalnia, milyen, amikor orális akciója nyomán elélvezel. Ha tudná, mekkora királynak érezheti magát olyankor, legközelebb is kedve lenne hozzá. Lehet, hogy ez rossz tanács, de ha másképp nagyon nem megy, akkor egyszer színleld meg.
2.3. Ezt jó lenne tudni. Ha nem szeret, akkor sokkal nagyobb eséllyel nem akar kinyalni.
2.4. Ezen nehéz változtatni. Attól még, mert "piszkos" benyomása van rólad, még szerethet. De ezen segíthet, ha amikor együtt vagytok, ezentúl mindig frissen zuhanyzott és illatos vagy. Valami jó tusfürdőt válassz.
3.
3.1. Küldd el pszichológushoz.
3.2. Mondd meg neki, hogy ami neki a dugás, az neked az orális szex, a nőknél ugyanis ez máshogy van. Ha nem nyal ki, akkor nem is dughat meg ezentúl.
3.3. ld. 2.2.
Ami a 2.4-es pontot illeti, itt valójában nem arra gondolok, hogy ő úgy gondol rád, mint egy olyan személyre, aki nem mosakszik. Ez a "tiszta"/"nem tiszta" megkülönböztetést magamon figyeltem meg. Az utcán szembe jövő csajokról első ránézésre meg tudom mondani, hogy szívesen kinyalnám-e vagy sem, és ez nem esik egybe azzal, hogy szívesen megdugnám-e vagy sem. Nehéz leírni, mitől függ, de a folyamatos ápoltság sokat számít.
Ennyire azért ne misztifikáljátok túl...:DDD
Az utolsó tetszett...jó hogy nem egy kis KT-t írtál..., v. mint a tudós aki 20 évig kutatja a semmit, aztán rájön, h. az értelme: semmi... :DDDD
Egyszerűen van aki nem szereti a nyalást...-én sem... :-/
Hogy azzal nyaljam másnak a ****, amivel eszem...pffff...brr... :-/
Olyan ez, mint a csajoknál az ondó - hogy lenyeld-e vagy sem...- hát a legtöbb lány bizony elhányja magát, ha lenyelné.... :-/ (érthető)
Lányok - ha az eltérő szexkultúra miatt nem illetek össze, - és ez ekkora gondot jelent, akkor bizony fájó a szakítás, de szakítani kell... :-/
Vagy együtt maradtok, de egy életre lemondotok erről....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!