Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni a páromat, hogy orálisan is kényeztessen? Fiúk, ha nem csináljátok a barátnőtöknek, akkor miért nem?
Vidd el magaddal fürdeni. Lehet, hogy valami nem tetszik neki... de a vízben minden sokkal jobb ilyenkor - vagy utána kaphat kedvet. Vagy, ha nem akar veled fürdeni, akkor frissen fürödve (nem zuhanyozva! Az ilyenkor kevés) - szóval rögtön utána borogasd fel őt.
Te is megteszed neki? Végig, vagy csak félig?
Számomra hihetetlen, hogy van olyan pasi aki nem akar nyalni. :)Nem is tudom mit tanácsoljak....
Csupasz vagy odalent? Feltételezem, igen....ha mégsem akkor pl ez lehet, hogy zavarhatja. Ha nem ez a problémája akkor viszont elképzelni sem tudom.
Szerintem kezdj bele egy olyan játékba, hogy nyalogassatok egymásról tejszínhabot, csokikrémet, ízes síkosítót, akármit. Fantáziádra bízom. ;) Ha így sem....akkor nem tudom. :( Fenyítsd be :)....ha ő nem, akkor bizony te sem. :P
Persze beszélgetni kellene róla, hogy miért nem...valami okának kell lennie. De ne b@sztasd érte, csak értelmesen, kulturáltan beszélni kellene róla.
Add nekem a barátod én utálom az orláis szexet.:)
Egyébként meg ha nem tetszik neki nem tetszik, és azzal, hogy mindig kéred, csak rosszabb lesz, mert erőltetésnek és kényszernek veszi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!