Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Benne lennétek ígyis egyéjszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne lennétek ígyis egyéjszakás kalandba?

Figyelt kérdés
Csajok,ha nektek van pasitok,de találkoztok egy elég jó pasival,pl buliban,akitől elkap a hév,akkor mennyire tudtok ellenálni?elmentek vele akkor is,esetleg eltudjátok felejteni annyi időre hogy van barátotok?
2011. máj. 20. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ez a baj a mai nőkkel, szégyeld el magad hogy egyaltalan ienek fordulnak meg a fejedben. Sohanemutottem még meg nőt de istenbizon egy taslit lekevernék a nőmnek hogy ha megtudnám hogy ieneket csinal mikor egyedül (elengedem) szórakozni.
2011. máj. 20. 13:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem. Soha nem csaltam meg senkit, hiába néz ki valaki nagyon jól, akibe szerelmes vagyok, azt úgysem tudja überelni, mivel én csak nagyon okos, értelmes férfiakkal állok szóba. Ha mellérakok egy olyan férfit, akit nem is ismerek, csak jól néz ki, áhh..
2011. máj. 20. 13:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Soha.

Ha mégis megtörténne ilyesmi, másnap rögtön szakítanék vele, aztán elásnám magam a kert végében.

2011. máj. 20. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt egy éjszakás kalandom, és nem is lesz. Akármilyen jó pasi lehet, nekem a párom a legjobb és soha nem csalnám meg. A másik meg hogy nem is járok buliba, de akárhol jöhet velem szembe, meg se nézem, számomra nem létezik más, hisz a jövőnket tervezzük, nem véletlenül vagyok vele... 24L
2011. máj. 20. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
ha megtudnám ilyet csinál a csajom, dobnam gondolkodas nelkül, meg ha hazas lennek akkor is kis fruska nem kell senkinek.
2011. máj. 20. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem. Ha valakit szeretek, akkor elképzelni sem tudok mást az ágyamban.

19/L

2011. máj. 20. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Alapból nem vagyok benne az egy éjszakás kalandokban...:) Így pedig pláne nem lennék benne.

19/L

2011. máj. 20. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha van barátom nem csinálnék ilyet. Ha mégis "nem tudok ellenállni" és történik valami akkor elsüllyednék szégyenembe és az lenne az első hogy őszintén bevallom a barátomnak. Fordított helyzetben mit éreznél? ugye hogy milyen rossz érzés? ...

18/L

2011. máj. 20. 13:33
 9/12 Mandragora válasza:

Nem fújlak le azért mert ezt kérdezed. De ha megfordult a fejedben akkor azon is gondolkozz el mit akarsz attól akivel jelen pillanatban kapcsolatban vagy.

Elfoghat a hév de minek akkor kapcsolat. Hidd el nem leszel tőle jobb ha reggel felkelsz és elmonod magadról ú de jó volt. Később rájössz hogy nem is volt jelentősége az együttlétnek mert az csupán szex tök érzelem mentesen.

Én sajnos tapasztaltam fiatal koromban igaz nem kapcsolat alatt amikor még a kiélős korszakomat éltem

22L

2011. máj. 20. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Milyen erkölcsös itt mindenki. Gondolom a férfiak csak véletlenül találták ki, hogy minden nő ribanc.
2011. máj. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!