Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a bulizástól? Félek, hogy egyéjszakás kalandba keveredem
Most hétvégén lenne 1 házibuli, ahová mehetnék, ilyen farsangi hangulatú party. De nem merek, mivel ott mindenki tök idegen, kivéve saját magamat, meg egy barátomat. Sokat gondolkodtam, hogy jó lenne néha bulizni, de mindig attól félek, hogy részegen nem tudom majd kontrollálni magam, és a szexuális vágyaim, és olyan kalandba keveredem, amibe nem kellene. (k.rvára öreg vagyok már ribancnak.) Mit tegyek? Elmenjek, vagy ne? Ha igen, hogy védjem ki az egyéjszakás kaland lehetőségét?
16 L
Akkor ne keveredj bele!
Inni meg nem muszáj. Persze lehet valamennyit a társaság kedvéért, de ne túl sokat és ne túl erőset!
A buli előtt gondold át még egyszer, milyen helyzetekbe nem akarsz kerülni még akkor sem, ha nagyon jól érzed magad és ezekhez tartsd is magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!