Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Irjanak olyan lányok, akik...

Irjanak olyan lányok, akik egyéjszakás kalandba veszítették el?

Figyelt kérdés

Milyen volt? Hol? Megbántátok?

Kort is irjatok lécci:)

2009. szept. 13. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

17 évesen az ország másik végén egy velem egyidős pasival,aki nagynényém élettársának a fia volt

elmentünk bulizni,akkor láttam először,ittunk,hazafele szex a természet lágy (vagy inkább szúrós) ölén...

irtó helyes pasi volt,tudtam hogy ennél többre nem kellek,350 km-re lakom...

jónak jó volt,meg nem bántam végülis,akkor az adott egy nemkis önbizalmat

mára rájöttem hogy akkor is szép és értékes ember voltam,csak akkor ezt még annyira nem tudtam

most 22 vagyok,boldog párkapcsolatban élek több mint 2 éve

2009. szept. 13. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon jó volt, figyelmes volt, kedves volt. Sokat segített, hogy folyamatosan beszélt hozzám, "nyugtatott", hogy csak és kizárólag az fog történni, amit én szeretnék. A legkisebb nyikkanásomnál is megkérdezte, hogy "Fáj? Hagyjuk? Nem jó?" Fontos volt neki, hogy jól érezzem magam, és igazi emlék legyen. Az is lett. Biztonságban éreztem magam a karjai között.

Egyáltalán nem bántam meg. Jó időben történt, jó helyen, egy nagyon jó emberrel. Összepasszoltunk. Nem bánom, hogy csak egy éjszaka volt.

19/L

2009. szept. 13. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

15:02-es vagyok.

Én is úgy voltam vele, hogy ennél nagobb, és jobb önbizalom löketet nem kaphattam volna máshol, máskor, mástól... Megváltott, vagy én nem tudom.

2009. szept. 13. 15:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!:)

Írjatok még!:)

2009. szept. 13. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
nemrég nyaralni voltunk haverokkal [barátnőm, a pasija és neki pár barátja, de én is ismerem őket], utolsó este az egyik fiúval... eleve úgy beszéltük meg, h semmi több nem lesz [tudtam, h barátnője van, és egyébként sem] és senkinek nem szólunk róla. jó volt, helyes fiú és szerettem volna, h megtörténjen. nem bántam meg azóta se, de én egyébként én mindig is így vhogy képzeltem el az elsőt. [18/l]
2009. szept. 13. 17:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Én is így képzelem el kb :)

Ezért is kérdeztem többet!:)

2009. szept. 13. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
egy fesztiválon történt nem volt túl jó, de rossz se, teljesen semlegesen állok a dologhoz, egyszerűen nem érdekel, sem ez az eset, sem a pasi
2009. szept. 13. 23:19
 8/9 anonim válasza:
Szia=) Én 17 voltam és egyáltalán nem bántam meg =)(= és egy olyan pasival történt akit már nagyon régóta ismertem és most sem bánom h akkor megtörtént =) És am egy buli végén történt =)(=
2009. szept. 15. 19:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Az jó,ennek örülök:)

Köszi a válaszokat.!

2009. szept. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!