Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pedózzák le azt, aki a fiatal lányokat szereti? Irigység?
Remelem megtalal a lany apja.....
En tuti h agyon vernelek.
Amugy bemutattad mar a szuleidnek? h o a baranom, az oviban talaltam....
11:26-nak ha már kérdeztél válaszolok... A józan észben van megírva, hogy kinek mikor miről kell gondolkodnia.
34 éves vagy... Gondold végig... ha még vársz egy kicsit a nyugdíjadból akarod egyetemre küldeni a gyereked???
Azon már viszont tuti nem kell gondolkodnod hg az unokád papának vagy papinak szólítson. 10:25 voltam
IRIGYSÉG?????
Magyarázd már el, hogy ezt honnan a fenéből találtad ki...
Azért mert nem 25évesekkel kéne összejönni azoknak akik életkorban inkább az én korosztályomhoz illenek... 17F
Amúgymeg igen, sokkal egyszerűbb egy fiatal naív pinát hülyíteni, mert mindent elhisz...
itt az idióta nők a hibásak
apakomplexusuk van: néha az ember azt hiszi, hogy az apával van a csaj, közbe az a párja
undorító!
Én egy 18 éves lánynak, ha 25 év feletti emberrel van kapcsolata, azt börtönbe zárnám mert a csávó csak kihasználja a csajt, de tényleg nem értem a sok K*rvát, mért kellenek nekik a vénemberek?
Mert pedó vagy. Egy 15 éves lánynak még tudod tenni a nagyot, kemény és tapasztalt vagy a szemében. De ha egy 24 éves csajhoz mennél oda ugyanazzal a dumával és hozzáállással, szemberöhögne..Szal az a helyzet, h a te korosztályodnál semmi esélyed, és vagánynak érzed magad, ha felnéz rád egy naiv, sebeszhető kislány...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!