Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pedózzák le azt, aki a fiatal lányokat szereti? Irigység?
Na figy szerintem akik most írták a válaszokat azok többsége irigy. Ne higgy nekik , szerintem ha találkoznának egy csúcsbomba csajjal aki még csak 15 éves, szívesen összejönnének vele:D Amúgy nekem is a fiatal 14 év körüli lányok jönnek be. Szal ne hallgass rájuk:D Szerintem a válaszolok többsége a puruttyán a tündérmacit is nézik:D
19/F
Barátom is pont azt szerette bennem, hogy gyerekes vagyok.
A különbség: én 20 voltam akkor mikor megismertem a barátom, ő meg 21.
Vannak ilyen lányok is. Ha tudsz rá várni, akkor sok boldogságot.
Ez nem irigység,mert a fiatal naív csajokat sokkal könyebb megkapni....Mi ebben az irigység,ha emberien nézel ki,kb bármelyiket megkapod,mindeggyik idősebb pasit akar.
Csak nem tudom elképzeni hogy mit kezdeél vele,és mért van erre szükséged....Szerintem azért mert a korosztályodból viszont senkinek nem kellesz....
De ezeknek a csajoknak jó,mert villoghatnak a barátnőik előtt h húú nekem 25éves barátom.
A csajjal nincs semmi,mert valamilyen szinten ez érthető,de te viszont GÁZ vagy.....
én sme értem, és nemtudom mi rosz van ebben....:P
sztem tuti írigység a többi csaj részéről is,...mert tudják hogy ő még őszintén sikít miközben magukba néznek, és rájönnek, hogy már a fél város átment rajtuk, és nemkellenek senkinek....XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!