Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért pedózzák le azt, aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pedózzák le azt, aki a fiatal lányokat szereti? Irigység?

Figyelt kérdés
Mondjuk 25F és 15L
2011. máj. 20. 08:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
80%
Mert 10 év sok egyébként is, ebben a korban meg aztán főleg.
2011. máj. 20. 09:44
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha te férfi létedre azért szereted mert "gyerek" akkor pedó vagy,a gyerekekhez vonzódsz,ennyi.....
2011. máj. 20. 09:46
 13/36 anonim ***** válasza:
13%

Na figy szerintem akik most írták a válaszokat azok többsége irigy. Ne higgy nekik , szerintem ha találkoznának egy csúcsbomba csajjal aki még csak 15 éves, szívesen összejönnének vele:D Amúgy nekem is a fiatal 14 év körüli lányok jönnek be. Szal ne hallgass rájuk:D Szerintem a válaszolok többsége a puruttyán a tündérmacit is nézik:D

19/F

2011. máj. 20. 09:59
 14/36 anonim ***** válasza:
64%

Barátom is pont azt szerette bennem, hogy gyerekes vagyok.

A különbség: én 20 voltam akkor mikor megismertem a barátom, ő meg 21.

Vannak ilyen lányok is. Ha tudsz rá várni, akkor sok boldogságot.

2011. máj. 20. 10:02
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem irigység,mert a fiatal naív csajokat sokkal könyebb megkapni....Mi ebben az irigység,ha emberien nézel ki,kb bármelyiket megkapod,mindeggyik idősebb pasit akar.

Csak nem tudom elképzeni hogy mit kezdeél vele,és mért van erre szükséged....Szerintem azért mert a korosztályodból viszont senkinek nem kellesz....

De ezeknek a csajoknak jó,mert villoghatnak a barátnőik előtt h húú nekem 25éves barátom.

A csajjal nincs semmi,mert valamilyen szinten ez érthető,de te viszont GÁZ vagy.....

2011. máj. 20. 10:05
 16/36 anonim ***** válasza:
0%

én sme értem, és nemtudom mi rosz van ebben....:P

sztem tuti írigység a többi csaj részéről is,...mert tudják hogy ő még őszintén sikít miközben magukba néznek, és rájönnek, hogy már a fél város átment rajtuk, és nemkellenek senkinek....XD

2011. máj. 20. 10:08
 17/36 anonim ***** válasza:
82%
25 évesen már a családalapításon kellene gondolkodnod,de nem úgy hogy összejössz egy gyerekkel...
2011. máj. 20. 10:25
 18/36 anonim ***** válasza:
80%
Nem értek egyet a dologgal, de az utolsótól azért megkérdezném mégis hol van az előírva hogy kinek mikor miről kell gondolkodni? 34 vagyok de a családalapítás még a top 50-ben sincs benne.
2011. máj. 20. 11:26
 19/36 A kérdező kommentje:
Az érettebb korosztály nekem unalmas, túl komolyak. A fiatal tinik viszont még játékosak, aranyosak.
2011. máj. 20. 11:33
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Te sem eshettél át túl komoly megkomolyodási folyamaton az elmúlt 10 évedben. De a következő 50-re se jósolok neked nagy jövőt.
2011. máj. 20. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!