Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányokat "felszedni" buliban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat "felszedni" buliban, diszkóban, ahogy minden fiatal szokta, hogy? Megkésve. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Most már - magyar, budapesti lakos 23 éves fiú vagyok, és - rajtam kivülálló okokból - nem volt lehetőségem eddig a normális életre - tinédzserkor kimaradt. Jelenleg megvan mindenem, kivéve ami a randizást, csajozást illeti-ilyenben nem volt részem sajnos. Barátnőm sem volt. Hogyan kezdjem el az ismerkedést igy idősebb fejjel? Akár csak egyéjszakás kaland (olyanom sem volt), akár több, kapcsolat. Pénzes lányok nem kellenek. (abból nem is lehetne több, mint egyszeri) Környezetemben nem találtam olyasvalakit, akivel lehetne valami. Ezért is a kérdés.
2010. dec. 28. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
keresel egy számodra megfelelő programot koncert vagy diszkó vagy ami érdekel elmész és ha megtetszik egy csaj odamész meghívod valamire ennyi...
2010. dec. 28. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
"rajtam kivülálló okokból"? Milyen okok lehetnek, amik az utadba állnak ismerkedés terén?
2010. dec. 28. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos diszkóban nem nagyon lehet ismerkedni. Azt nem nagyon ajánlom, pedig ott lenne a legkönnyebb. :(
2010. dec. 28. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Szilveszterkor találsz valami kellemes vágypéldányt. Legyeskedsz körülötte, beszélgettek, megfekteted, aztán kézcsók.
2010. dec. 28. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
ha bnőt szeretnél, akkor vmi kultúráltam helyenek, ismerősök ismerősei körben stb, ha csak dugni akarsz, akkor discoba...
2010. dec. 28. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
2010. dec. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!