Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fejér-Tolna megyei csajok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fejér-Tolna megyei csajok! Szerintetek 18/5 cm-es farok mennyire arányos ha 171cm vagyok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 22:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ezt mondom én is, hogy miért állnak szóba a férfiak olyan nőkkel, akik a pénzre mennek?? Én kivágnám őket úgy, hogy csúsznának.
2011. máj. 19. 23:20
 22/33 anonim ***** válasza:
Ezt mondom én is, hogy miért állnak szóba a férfiak olyan nőkkel, akik a pénzre mennek?? Én kivágnám őket úgy, hogy csúsznának. <----én is dettó :D pedig csaj vagyok ^^
2011. máj. 19. 23:24
 23/33 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok. Az ilyenek járatják le a nőket és nem mernek közeledni a férfiak, és már az gyanús nekik, ha egy nő szereti az autókat.
2011. máj. 19. 23:26
 24/33 napietus ***** válasza:
én olyan pasival is találkoztam, aki a pénzre hajtott. én nem vettem észre, mert nagyon fiatal voltam, csak miután apám szólt, jobban megfigyeltem, és tényleg...repült, persze, pedig jó pasi volt...ha férfi lennék ugyanígy tennék az ilyen nőkkel.
2011. máj. 19. 23:26
 25/33 anonim ***** válasza:
Na igen, tényleg van olyan férfi is, de azért ezt szerintem ki lehet szúrni, legalábbis gondolom én.
2011. máj. 19. 23:27
 26/33 anonim ***** válasza:

hát azok a férfiak csak a szexre mennek,de az ilyen sokszor megszivja

a tesom ilyen srac,mindig az olyan csajokra bukott akik max egy hét alatt ágyba bujtak vele,de mikor kicsesztek vele a csajok (megcsalták,elhagyták stb) akkor mindig le volt törve egy jó ideig

2011. máj. 19. 23:28
 27/33 napietus ***** válasza:
mai fejemmel én is kiszúrnám. de akkor még nem esett le egyből a helyzet (19 voltam). csak miután szóltak...
2011. máj. 19. 23:30
 28/33 anonim ***** válasza:
Remélem beolvastál neki rendesen :D
2011. máj. 19. 23:35
 29/33 napietus ***** válasza:
nem vagyok olyan típus :) közöltem vele, hogy a jövőben kerüljük egymás társaságát. elég volt ennyi.
2011. máj. 19. 23:36
 30/33 anonim ***** válasza:
A francba. Én meg nagyon szuflás vagyok :D Nem bírom ki, hogy ne mondjam meg a véleményem.
2011. máj. 19. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!