Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fejér-Tolna megyei csajok! Szerintetek 18/5 cm-es farok mennyire arányos ha 171cm vagyok?
21 cm...:D hideg vízben..:D kacagok :D
BMW kit érdekel? :)
N21
"645i-ndokot tudnék felsorolni, miért éppen BMW. de legyen elég egy: erre vágytam. nagyon."
bocs, ez csak eszembe jutott...
Azért ne becsüljétek le a BMW-ket, a sok p*csát lehet, hogy meg lehet fogni vele és valljuk be, csodálatos járművek, bár én Lexusra gyűjtök :)
Sosem értettem miért választ valaki autó alapján párt. Nem lesz az övé a kocsi, ha a srác olyan, mint amilyen én vagyok (csak én nő vagyok), akkor oda sem adja a kocsit a csajnak.
23:08 vagyok
azért a bmw mert az olyan csajok akik egy ilyen farokméretes kérdezőnek válaszolnak azok valószinű a Bmwkre is buknak :D
én a férjemét összetörtem egyszer, mikor az enyém szerelőnél volt. szóval nem véletlenül nem szokta odaadni :P de nem szidott le érte, azt mondta, nem baj, cascos :)
hű, de elkanyarodtunk...
tudod, mikor én össze jöttem a párommal egy rozoga szuzukija volt...szerinted mennyire érdekelt engem? :) Én amúgy is séta párti vagyok, tojok az autókra :) Most is szuzuja van, de azért jobb...:) De így séta-párti maradtam :)
Szal engem tényleg nem érdekel kinek milyenje van. A sofőr a lényeg ;)
N21
ja én csak viccből írtam..:D hülye kérdésre hülye válasz dukál ^^ meg unatkozok :D
N21
ujra 23:08
akkor ennek a kérdésnek nem te vagy a célközössége :D
amugy nekem daciam volt mikor megkaptam a jogsit,de én is olyan csajokra hajtottam akinek nem az a lényeg,amugy 21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!