Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fejér-Tolna megyei csajok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fejér-Tolna megyei csajok! Szerintetek 18/5 cm-es farok mennyire arányos ha 171cm vagyok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 22:47
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

21 cm...:D hideg vízben..:D kacagok :D

BMW kit érdekel? :)

N21

2011. máj. 19. 23:09
 12/33 napietus ***** válasza:

"645i-ndokot tudnék felsorolni, miért éppen BMW. de legyen elég egy: erre vágytam. nagyon."

bocs, ez csak eszembe jutott...

2011. máj. 19. 23:11
 13/33 anonim ***** válasza:

Azért ne becsüljétek le a BMW-ket, a sok p*csát lehet, hogy meg lehet fogni vele és valljuk be, csodálatos járművek, bár én Lexusra gyűjtök :)

Sosem értettem miért választ valaki autó alapján párt. Nem lesz az övé a kocsi, ha a srác olyan, mint amilyen én vagyok (csak én nő vagyok), akkor oda sem adja a kocsit a csajnak.

2011. máj. 19. 23:13
 14/33 anonim ***** válasza:

23:08 vagyok

azért a bmw mert az olyan csajok akik egy ilyen farokméretes kérdezőnek válaszolnak azok valószinű a Bmwkre is buknak :D

2011. máj. 19. 23:14
 15/33 napietus ***** válasza:

én a férjemét összetörtem egyszer, mikor az enyém szerelőnél volt. szóval nem véletlenül nem szokta odaadni :P de nem szidott le érte, azt mondta, nem baj, cascos :)

hű, de elkanyarodtunk...

2011. máj. 19. 23:15
 16/33 anonim ***** válasza:

tudod, mikor én össze jöttem a párommal egy rozoga szuzukija volt...szerinted mennyire érdekelt engem? :) Én amúgy is séta párti vagyok, tojok az autókra :) Most is szuzuja van, de azért jobb...:) De így séta-párti maradtam :)

Szal engem tényleg nem érdekel kinek milyenje van. A sofőr a lényeg ;)

N21

2011. máj. 19. 23:15
 17/33 anonim ***** válasza:

ja én csak viccből írtam..:D hülye kérdésre hülye válasz dukál ^^ meg unatkozok :D

N21

2011. máj. 19. 23:16
 18/33 anonim ***** válasza:
Az én autómat is törték már össze,igaz nem pasi. Én marha, egyszer adtam oda, erre tessék. Se azelőtt se azóta. Magamban bízom, de másban nem :D
2011. máj. 19. 23:16
 19/33 anonim ***** válasza:

ujra 23:08

akkor ennek a kérdésnek nem te vagy a célközössége :D

amugy nekem daciam volt mikor megkaptam a jogsit,de én is olyan csajokra hajtottam akinek nem az a lényeg,amugy 21f

2011. máj. 19. 23:18
 20/33 anonim ***** válasza:
anyááám borogass
2011. máj. 19. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!