Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 17 évesen 12 cm a péniszem? Lányok válaszát várom
fordítva rosszabb volna, 12 évesen 17 cm
Volt egy nagyon jó barátom, akinek ugyanez volt 17 évesen. Pont így, mint egy kisgyereknek.
Aztán 21 évesen egyszer találkoztam vele, és nagyon meglepődtem, volt vagy 20 centi!!!!! Ez így igaz!
(Egy kicsit el volt keseredve, mert ő maga is sokallotta, és zavarta is.)
nem para de mereven is annyi??
(adkjagfusafmjshjfhsknfksndf,snckjshfkjshkjajkbjandakmd,ajkdajdhajdhnandandadhjalhdkajn,amdla )
A férfiak szerint van nagy farok, meg átlagos. A nők szerint van kicsi, és átlagos... Csak egy érdekesség. :)
Figyelj, a barátomnak is csak pár cm-vel nagyobb, (meg idősebb is mondjuk), de nagyon jól használja, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. :) Meg még lehet hogy nőni is fog neked. Mellesleg a pasik ha bevallják, ha nem, az átlag 15 cm körül van.
Egészségügyi oldalon:
"Átlagos péniszhossz (petyhüdt/nem erektált): 8.6 - 9.3 cm
Átlagos péniszhossz (merev/erektált): 12.9 - 14.5 cm
Átlagos péniszkerület (merev állapotban): 8.8 - 10 cm"
Előző:
Azt azért vedd hozzá, hogy ez ilyenkor globális átlag, és benne van például a csomó távol-keleti, ahol a kérdező által említett 12 centi valóban nem számít kirívónak. Nálunk viszont nem 13-14 centi az átlagos hossz, hanem inkább 15-16 centi. Márpedig ha statisztikákat hozunk elő, akkor az a mérvadó, hogy a "közvetlen vetélytársaknak" mekkora, nem hogy a Föld átellenes pontján mi számít megszokottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!