Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 17 évesen 12 cm a péniszem? Lányok válaszát várom
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 21:04
2/17 anonim válasza:
Ha állva akkor az nem valami jó:S Igaz h nem a méret a lényeg de azért egy minimum van:S Bocsi:S
4/17 anonim válasza:
én 16 vagyok és 15cm ... egyépként sokminden függ a testalkattól.. van rajtam egy kis felesleg de ígyis 15+ os
5/17 anonim válasza:
ne igen mutogasd az elején neki de ha jól használod akkor lazán jó:) olyan pozal probálkoz ahol teljesen betudsz hatolni és akk jó lesz:)
6/17 anonim válasza:
Tudod az nem baj, hogy agyilag 0 vagy... mert eddig még csak 100.000 írták ki ezt a ki.be.b@.ot kérdést és nem tudod vissza nézni, mikor csak 1kéne kattintanod a bal egér gombal...de nem baj 12cm pOcsü embertől elviselem :)))
7/17 anonim válasza:
azt még pénisznek se lehet nevezni te babapö_csü mit akarsz te avval dugni még 1 egér is elunná magát melletted te szerencsétlen:D:D
8/17 anonim válasza:
Miert kell igy beszeljetek ember?Nem szegyelitek kicsit magatokat? szegyentelenek..... nem midneki egyforma.... (igaz nm tudom mert vn felteve ez a kerdes,bajnak nem baj,de most azt sem varhatod h modnjak h jaaaj de naaagy)....de hogy mien neveletlenek egyesek...a sok csunya szoval....jajj jaaaj mondjaotk h o buta,de ti? meg butabbak;)
9/17 anonim válasza:
Te még írni se tudsz,rohadjál meg!:D:D
10/17 anonim válasza:
Helyesírás kézikönyv...bla,bla,bla :D ne butáz minket, te kis buta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!