Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan lány, akinek lufi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, akinek lufi fétise van? (És mit gondolnak a lányok egy ilyen fiúról? )

Figyelt kérdés
Nekem ilyen fétisem van, de én fiú vagyok és 21 éves.
2011. máj. 19. 18:13
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia nekem is lufi fétisem van, jó nekem qva nagy mázlim is mert az én párom ezt elfogadta és azonosul is vele, még ha nem is élvez tőle vagy ilyesmi, de pont a minap olvstam a bors-ban eggy pletykát hírt hogy valaamelyik külföldi domina erre megyel ahogy duffogtassa a lufikat. sajnos itt magyarországon csak a pisa meg kaki szex megy az valamiért nemaaszító még ha egy lufifétises csávó áll oda a lányelé ha nem is fújjant de legalábbis minimum dedósnak néz kiv.er.sza.b
2013. dec. 8. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!