Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmatlan vagyok dominának? Volt egy 18 éves fiú, és nem jól sült el a dolog.
Volt egy alig 18 éves, elég gyerekes arcu és alkatu srác, akitől az említett okok miatt a személyi igazolványát is elkértem.
Azt kérte, hogy vesszőzzem meg úgy, ahogyan egy tanár tette volna a régmúlt időkben. Szabályosan jártam el, volt menekülő-szó, vigyáztam hogy ne üssek oda ahova nem szabad, és arra is ügyeltem, hogy ne okozzak maradandó sérülést.
Az asztalra hasaltattam, lekötöztem, majd így vesszőztem meg egy vékonyabb nádpálcával. Többször mondta hogy álljak meg, de mivel nem használta a menekülő-szót, ezért nem tettem, a játék részének hittem.
Azonban, amikor eloldoztam, láttam, hogy valami baj van. A srác remegett, és sírt. Kellett neki vagy 10 perc hogy megnyugodjon, és akkor beszélgettem vele egy elég hosszút, és kiderült, hogy nem figyelt eléggé, "kiment a fejéből" a menekülő-szó, és hirtelenjében nem jutott más az eszébe, csak az hogy: "hagyd abba" "ne".
Őt már valószínüleg nem fogom többet látni, szerintem elment a kedve az ilyesféle játékoktól egy jó darabig, viszont én az említett eset miatt nem vagyok jelenleg magamban biztos.
Huszonöt éves fiatal nő vagyok, és mindig vágytam ezekre dolgokra. Azonban nem tudtam észrevenni hogy "ez" már nem játék. Szerintetek mit tegyek? Hagyjak fel ezzel a tevékenységgel? Valójában engemet nem a pénz motivál, mert amit elkérek, az tényleg csak az erre fordított időmet fedezi, és csak olyannal "dolgozom", aki nekem is szimpatikus.
Mindig is Domina beállítottságu voltam, de most kicsit ez az eset megrendített.
25 éves nő.
Ha sírt és remegett akkor valószínűleg megkapta amire vágyott.
Kérhetek egy elérhetőséget privátban? :)
A kolyok csak azt kapta amit erdemelt :) de en szivesen talalkoznek veled ;)
27F
Nem ez volt az a szó?
összetettszóhosszúságvilágrekorddöntéskényszerneurózistünete
gyüttes-megnyilvánulásfejleszthetőségvizsgálatszervezésellenő
rzésiügyosztály-létszámleépítésellenesakciócsoporttagságiigaz
olványmegújításikérelem-elutasítóhatározatgyűjteményértékesít
őnagyvállalatátalakításutó-finanszírozáspályázatelbírálóalapí
tványkuratóriumelnökhelyettesellenes-merényletkivizsgálóbizot
tságiüléselnapolásiindítványbenyújtásiforma-nyomtatványkitölt
ögetésellenőrizhetőség-próba
Nem baj, hogy megrendített
ebből látszik, hogy egy érző lény vagy
és egyáltalán nem biztos, hogy valójában - játékon kívül - szenvedést akarsz másoknak okozni
becsüllek ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!