Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy alkalmatlan vagyok arra, barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

soha nem értem a mai lányok gondolkodását. az úgymond menő srácokkal összejönnek, mert azok a szövegeikkel elcsábítják őket, majd megdugják azt otthagyják...

én eléggé önbizalomhiányban szenvedek, nem merek kezdeményezni, mert a kelleténél jobban realista vok, és tudom, hogyha meglátok egy jó csajt, h. ennél esélyem sincs ha magamat adom... pedig (tudom hogy könnyű mondani, meg minden...) sztem ha a kezdeti ismerkedésen túlesnék egy lánnyal, akkor már tudná értékelni, h. milyen vagyok és rájönne, h. jobban járt velem, mint vmi helyi rajjal...

Mit kéne csinálnom?

18/f

2010. febr. 11. 22:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mennyire nézel ki jól?
2010. febr. 11. 22:57
 2/18 anonim ***** válasza:

Na én meg úgy érzem, hogy arra vagyok alkalmatlan, hogy valakinek a barátnője legyek :P.

Ismerkedj msnen, akkor már valamennyire megismernek. Amúgy meg nem hinném, hogy olyan rossz lenne a valódi éned, hogy a lány futva menekülne.. Csak beszélgess úgy mintha már ismernéd a csajt. Na minden jót!

Shin

2010. febr. 11. 23:03
 3/18 anonim ***** válasza:

Ez az én kérdésem,én ugyanebben a hibában vagyok,csak pár évvel tapasztaltabb.nem igazodok ki a mai lányokon:S

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. febr. 11. 23:04
 4/18 A kérdező kommentje:
első válaszoló: erre elég nehéz válaszolni, hisz elég szubjektív a dolog. véleményem szerint jól. (elfogadom magam, ugyse tudok változtatni rajta)
2010. febr. 11. 23:05
 5/18 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: próbáltam már msn-n csak akikkel beszélgettem vagy nagyon távol laktak tőlem, v. nyiltan megmondták, h. nem akarnak tőlem semmit, v. csak szimplán leléptek...
2010. febr. 11. 23:07
 6/18 anonim ***** válasza:
Melyik megyében élsz?
2010. febr. 11. 23:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Budapest
2010. febr. 11. 23:10
 8/18 anonim ***** válasza:

Budapest nem megye.=D

Am én is igy vagyok ezzel.=/=)

Bnömet vippen ismertem meg, és nagyon megvagyunk, nem lakik messze.=D(L)

2010. febr. 11. 23:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Eddig 4 normális férfit találtam mindegyik pesti. Még egy és odaköltözöm ;).
2010. febr. 11. 23:12
 10/18 anonim ***** válasza:
Minden csak önbizalom kérdése saját példámmal tudom bizonyítani nem vagyok egy adonisz és persze nincs barátnőm de azért nekem is össze szokott jönni, szóval esetembe a magabiztosság a nyerő ez általában beszokott jönni a csajoknál és még valami megfigyelhető, hogy általában a ronda pasinak vannak a legszebb csajai (persze nem a tizenéves srácokra gondolok)
2010. febr. 11. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!