Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy alkalmatlan vagyok arra, barátnőm legyen?
soha nem értem a mai lányok gondolkodását. az úgymond menő srácokkal összejönnek, mert azok a szövegeikkel elcsábítják őket, majd megdugják azt otthagyják...
én eléggé önbizalomhiányban szenvedek, nem merek kezdeményezni, mert a kelleténél jobban realista vok, és tudom, hogyha meglátok egy jó csajt, h. ennél esélyem sincs ha magamat adom... pedig (tudom hogy könnyű mondani, meg minden...) sztem ha a kezdeti ismerkedésen túlesnék egy lánnyal, akkor már tudná értékelni, h. milyen vagyok és rájönne, h. jobban járt velem, mint vmi helyi rajjal...
Mit kéne csinálnom?
18/f
Na én meg úgy érzem, hogy arra vagyok alkalmatlan, hogy valakinek a barátnője legyek :P.
Ismerkedj msnen, akkor már valamennyire megismernek. Amúgy meg nem hinném, hogy olyan rossz lenne a valódi éned, hogy a lány futva menekülne.. Csak beszélgess úgy mintha már ismernéd a csajt. Na minden jót!
Shin
Ez az én kérdésem,én ugyanebben a hibában vagyok,csak pár évvel tapasztaltabb.nem igazodok ki a mai lányokon:S
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Budapest nem megye.=D
Am én is igy vagyok ezzel.=/=)
Bnömet vippen ismertem meg, és nagyon megvagyunk, nem lakik messze.=D(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!