Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Adnátok tippeket, hogy hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tippeket, hogy hol szeretkezzen az ember, ha megunta az otthon melegét?

Figyelt kérdés
Egyszerűen elegem van az ágyamból, a kanapéból, a szoba falaiból. Szeretnék a szabadban szeretkezni, olyan szép idő van már, vonz a kék ég, de a vadidegen nézők nem. Milyen budapesti vagy budapest környéki réteket, erdőket, zugokat, tisztásokat tudtok javasolni, ahol a madár se jár, és nem kell tízpercenként felhúzni a nadrágot az arra járók miatt?
2011. máj. 19. 04:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Akár hiszed, akár nem, Budapesten rengeteg olyan hely van, ahol ezt meg lehet ejteni, akár fényes nappal is. De ha ezt leírnám, mindenki oda járna, és elveszne a helyek varázsa. Szóval neked kell megtalálnod.

Nézd meg a térképet, keress egy nagyobb zöld foltot de ne a város központjában, és menjetek oda, biztos találsz olyan helyet, ahol egymással lehettek. Én régen így csináltam, és nagyon bevált.

2011. máj. 19. 06:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Saját kocsi vagy saját kert, de szerintem még akár a Margit-szigeten is találsz eldugott helyet, bár én még nem próbáltam.
2011. máj. 19. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
A konyha nincs messze, mégis egészen más :)
2011. máj. 19. 08:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Péntek este Margit-szigeten kint voltunk pár barátommal dumálni sörözni stb. és 4 óra alatt egy emberrel se találkoztunk :) Lényeg, hogy Duna parttól távol ( sok a futó ), és lehetőleg a szórakozóhelyektől is messze.
2011. máj. 19. 08:05
 5/6 anonim válasza:
Amit most leírok ,nem vicc (saját tapasztalat) : WestEnd WC
2011. máj. 19. 08:59
 6/6 A kérdező kommentje:

kösz a tippeket, a wc-t inkább kihagynám, a margit-sziget jó lehet, de nem nekünk, mert mi csak nappal tudunk együtt lenni így, éjjel a gyerek mellől nem megyünk el itthonról, úgyhogy estére marad az ágy, vagy a lakás egyéb helyiségei.

ezt a térképen zöld foltok keresgélését ki fogom próbálni, kösz.

2011. máj. 19. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!