Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a fiúról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a fiúról, aki 23 évesen még nem masztizott?

Figyelt kérdés

Nem azért mert sokat szexelek, szűz vagyok...

Csak mert szoktátok írni a többi kérdésnél, hogy az egészséges kamasz bizony napi szinten szokott. Most akkor én beteg vagyok? Vágyom egy nőre, de arra nem, hogy én most magammal játszadozzak. Valami gátlás visszatart.

2011. máj. 18. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Még löttyedt is. Az meg gusztustalan, hogy a fenekében turkál. Ezek jobbak. [link]
2011. máj. 18. 23:08
 12/21 A kérdező kommentje:
22:57 , félálomban élem át ha átélem, reggelre szinte teljesen elfelejtődik. Meg, van más dolgom is, amivel le tudom foglalni magam.
2011. máj. 18. 23:08
 13/21 A kérdező kommentje:
23:06 vágyom egy nőre, mert a világ legjobb érzése együtt lenni azzal, akit szeretsz, de nem tudom akarnék-e vele szexelni
2011. máj. 18. 23:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Off: Ennek a nőnek narancsbőrös a segge??? CSak én nem látom??? Amúgy 20 fölött a nők 90%-nak narancsbőrös a segge kisebb nagyobb mértékben
2011. máj. 18. 23:12
 15/21 anonim ***** válasza:
23:06 Én is imádok a párommal lenni meg összebújni vele. De attól még a szex is fontos része egy párkapcsolatnak. És ha lesz barátnőd akit szeretsz hidd el akarsz majd szexelni mert vágysz majd a csókjára az érintésére és arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.
2011. máj. 18. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor mégiscsak lehet valami aszexualitás a dologban.
2011. máj. 18. 23:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Nézd, ha te így jól érzed magad, akkor rendben van sztem, de sztem komoly esély van arra, h te személy szerint konkrétan aszexuális vagy......nézz utána a témának, lehet, h tovább jutsz valamennyivel ;)
2011. máj. 18. 23:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem anyuci kedvence.

Tipikus kakukkfióka. Nekem legalábbis ilyen sztereotípia ugrik be. Itt ahol lakom, itt van egy kakukkfióka fiu. Olyan 20-21 éves lehet. Nagy darab tahó, ráadásul olyan párttal szimpatizálnak, ami nekem nagyon ellenszenves.

Ha 23 évesen szűz vagy, akkor még jó darabig az is maradsz.

2011. máj. 19. 00:05
 19/21 anonim ***** válasza:
luser
2011. máj. 19. 09:08
 20/21 anonim ***** válasza:
hallod testver,ha mar 12-13 evesek is maszturbalnak akkor te miert ne?:)
2011. máj. 19. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!