Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a fiúról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a fiúról, aki 23 évesen még nem masztizott?

Figyelt kérdés

Nem azért mert sokat szexelek, szűz vagyok...

Csak mert szoktátok írni a többi kérdésnél, hogy az egészséges kamasz bizony napi szinten szokott. Most akkor én beteg vagyok? Vágyom egy nőre, de arra nem, hogy én most magammal játszadozzak. Valami gátlás visszatart.

2011. máj. 18. 22:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy valami gáz van:)
2011. máj. 18. 22:49
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad kívül szerintem csak a nyaktól lefele lebénultak nem verik...
2011. máj. 18. 22:53
 3/21 anonim ***** válasza:
Picit tényleg furcsa.. persze mindenkinél más időben támad föl ez irányú kíváncsiság, de azért 23 éves korig, fiúnál, úgy azt gondolnám megtörténik.. Akkor még orgazmusod sem volt? Pedig, ha nőre azért vágysz.. azért érdekes.
2011. máj. 18. 22:53
 4/21 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj.
2011. máj. 18. 22:54
 5/21 A kérdező kommentje:
Ha szépet álmodok akkor van hogy átélem, meg utána ragacsos lesz a pizsi :)
2011. máj. 18. 22:54
 6/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy gyorsan el fog menni. De mégis mi tart vissza? Nem kívánnád azt mondanám aszexuális vagy.
2011. máj. 18. 22:55
 7/21 A kérdező kommentje:
Szerintem mert rövid a fitymám, nem fedi a makkot (lankadt állapotban se), és így megszoktam hogy baromira érzékeny és vigyázni kell rá.
2011. máj. 18. 22:56
 8/21 anonim ***** válasza:
De, ha már át is élted, nem vágysz rá, hogy ez többször is így legyen? Azt gondolnám, ha az ember rá érez az ízére, pláne nincs megállás.:) Mi tart vissza? Zavarba jössz tőle?
2011. máj. 18. 22:57
 9/21 anonim ***** válasza:
Ennek a csajnak tiszta narancsbőr meg stria a segge, csak le van barnulva.
2011. máj. 18. 23:01
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha magaddal szembe gátlásos vagy akkor, hogy akarsz egy nővel szexelni? Csajjal fél perc alatt elfogsz menni és azt nem díjazzák. Előbb tanuld meg kiverni. 19/N
2011. máj. 18. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!