Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan létezik, hogy egy férfinak 4-5 centis farka legyen?

Figyelt kérdés
Barátnőm mondta, hogy a volt f@szijának ekkora volt, de ez teljesen hihetetlen nekem.
2011. máj. 17. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, létezik ilyen. 7 centi alatt szokta az orvosi irodalom mikropénisznek hívni. Hogy mit lehet kezdeni vele, az egy nagyon jó kérdés, mert ha most összehasonlítom a kezemmel, akkor ennél a 4-5 centinél a hüvelykujjam is hosszabb, a leghosszabb középső ujjam meg majdnem kétszer akkora, pedig nekem nincsenek is igazán hosszú ujjaim másokhoz viszonyítva. Ráadásul ehhez a 4-5 centi hosszhoz arányosan hasonlóan parányi vastagság társul, úgyhogy az egymásnak kézzel kölcsönösen kiverésen/ujjazáson túl tényleg nem tudom elképzelni, más technikailag hogyan valósítható meg vele...
2011. máj. 17. 22:55
 12/16 anonim ***** válasza:
És azokkal mi van, akiknek nyugalmi állapotban van kb 4-5 cm, de amikor megtelik vérrel, megduzzad akár 15-17 centire is? Arra mit mond az orvostudomány?
2011. máj. 17. 23:49
 13/16 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló, az "vérpénisz"- ergo látványosan nő, ha vérrel telítődik. amelyik nem változik számottevően méretben az "húspénisz"
2011. máj. 17. 23:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez a határ, amivel még meg lehet termékenyíteni a nőt... kis szerencsével:

Bedugni ezt már nem lehet... csak odadugni, aztán belespriccelni. A szexben is más módszereket kell keresni.

2011. máj. 18. 02:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem is volt egy ilyen pasim.Úgy kezdte hogy nem tudja hogy miért,de minden csaj elhagyja....Aztán pettingeltünk( a sex fizikailag képtelenség lett volna).Otthagytam.Most meg felesége van és gyereke.....nem értem hogyan...na mindegy
2011. máj. 22. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Jó, hát van olyan csaj, aki nem vagy csak nagyon ritkán igényli a szexet. Egy ilyennel tökéletes párost alkotnak, mindketten örülnek, hogy nem kell többet szexelniük. Gyereket meg akár mesterséges megtermékenyítéssel is lehet ma már csinálni, úgyhogy ez szintén nem szempont.

2011. máj. 23. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!