Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy egy férfinak 4-5 centis farka legyen?
Szia!
Igen,létezik,sajnos az első hozzászólóhoz hasonlóan nekem is volt már hozzá szerencsém,kétszer is.Ezt nevezik babyp.csnek.Kezdeni nem sok mindent tudsz vele,nálam például a srác ujjazással oldotta meg a helyzetet.
Mondjuk egyetlen szempontból jó:mivel nem nagy,így nem dörzsöl,és nem fáj,bár érezni sem sok mindent érzel... :-)
Megkérdezhetem a válaszolókat, akiknek volt tapasztalatuk ilyen méretűvel rendelkező sráccal: végül is emiatt nem maradtatok velük?
És mihez kezd a srác, ha ekkora van neki? akkor nonszensz a szerelmi élet?
Egyébként lány vagyok, a páromnak pedig kielégítő méretei vannak, csak érdekel.
Nekem is van ezzel a mérettel tapasztalatom.
Illetve erős túlzás tapasztalatnak minősiteni.Nem ezért lett vége a sráccal (elsősorban,de ez is közrejátszott). Sajnos nem tudom mit lehet ez ellen tenni,még maga a technikai megoldása a szexnek is nehézkes ilyen mérettel..szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!