Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz, hogy 22...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz, hogy 22 éves vagyok és még nem szexeltem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Sonata90, nem írsz a kérdezőnek? Szerintem érdemes próbálkozni, hátha szimpatikusak lesztek egymásnak.

Amúgy én is 21 évesen vesztettem el a szüzességemet, s mivel csak 19 évesen randiztam életemben először, egyáltalán nem éreztem későnek.

2011. máj. 17. 19:15
 22/26 anonim ***** válasza:

Nemmondanám, hogy gáz, de fura.

Az a duma meg hülyeség, hogy a jövőbeli barátod, majd többre becsül mert megtartottad a legdrágább kincsedet, a szüzességedet. Nemhiszem, hogy egy átlag 22+ fiú akkora nagy királyságnak érzi h még szűz a lány. A szüzességi rumlikon már túl vannak, nem kívánják vissza. Azt már többre értékeli, ha vmit tudsz is mutatni az ágyban. Ha összeismerkedsz egy olyan sráccal akiben megbízol és már eléggé kedveled, akkor ne habozz. Akiket ismerek Veled egykorú lányokat, semmilyen hátrány nem érte őket h több partnerük is volt, élnek és virulnak. 23f

2011. máj. 18. 01:04
 23/26 szamo77d ***** válasza:

Nem gáz, nyugi. Én még később. Vannak olyan emberek, akik nehezebben teremtenek kapcsolatot fiúval, lánnyal egya-

ránt. Én is ilyen vagyok. Mikor bekerültem gimibe, 2 évbe telt, hogy igazán felengedjek. Harmadiktól szerettem meg

az osztálytársaimat, akkor jött össze az első szerelem az

életemben. Szóval ne görcsölj, lazísd el a lelked és

fáradhatatlanul forgolódj a lányok körül. Légy mindig ked-

ves, aranyos hozzájuk. Bókolj, vedd észre, ha valkinek új a frizurája, a ruhája, dícsérd meg, hogy milyen jól áll

neki, ilyesmi. Meglesz az eredmény, hidd el!

2011. máj. 18. 05:23
 24/26 szamo77d ***** válasza:

Most figyelem itt a társaim válaszait, s látom, hogy a

kérdező lány. Ez a kérdésben nincs feltüntetve. Na most

kisegítettem egy fiút, aki nem is kérdezett! De hátha vannak olyanok, akik haszonnal olvassák a soraimat. Elné-

zést mindenkitől a figyelmetlenségért!

2011. máj. 18. 05:29
 25/26 A kérdező kommentje:
Először is szamo77d semmi gond hisz az én hibám mert nem írtam oda, hogy nő vagyok :/ A másik már van barátom és eddig sikeres, de várok még 1-2 évet ezzel mert nem szeretném elsietni és őt is próbára akarom tenni ;) Nagyon köszönöm, hogy fáradoztatok és írtatok nekem :)
2011. máj. 24. 15:47
 26/26 szamo77d ***** válasza:

Nagyon szívesen. Ha tudunk, segítünk. Mondom, nekem még

később jött össze a figura. Hogy minden klappoljon. Mienk

legyen a lakás, persze előbb még, hogy sikerüljön olyan

lányt találnom, akivel boldogan megteszem, hogy neki is

legyen kedve hozzá, stb. stb. Eljön az majd a te életed-

ben is! Szerintem helyesen viselkedtél, amikor nem dobtad

oda magad valami lököttnek, csak azért, hogy "jaj, ne le-

gyek már szűz"! Meglátod, ha egy jóravaló, gondolkodó

srácot találsz, mennyire értékekni fogja ezt! És a gyö-

nyörű ajándékot, amit adsz neki!

2011. máj. 25. 06:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!