Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, hogy 22 éves vagyok és még nem szexeltem?
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:05
Azért ne túlozz..az én exem a legjobb,legaranyosabb, rendesebb fiú volt,akit valaha ismertem/ismerek. Bánom is,hogy vége. És ő csak 22. :) Elvétve vannak normálisak, csak jól szét kell nézni.
Én is szűz vagyok, de magasról teszek rá, hogy mások erről mit gondolnak...
21/f
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:30
Most nagyon elcsodálkoztam, hogy még van ilyen fiú is :) Apám is ilyen volt ( remélem nem veted sértésnek mert nem annak szántam :) )
Ha buszke vagy ra, hogy szuz vagy, akkor miert merult fel benned, hogy esetleg gaz, hogy meg nem szexeltel?? Ezt kicsit ellentmondasosnak erzem...
Az meg, hogy a barataid cikiznek miatta... hat, nem is tudom... tuti, hogy az ilyeneket baratoknak hivjuk?!
Amugy meg azt mondom, hogy mindenkinek egyeni, szuveren joga eldonteni, hogy kivel, mikor, hol, hanyszor, hogyan, hany evesen szeretkezik... ebbe nem sok beleszolasa van masoknak! Tanacsokat, eszreveteleket, velemenyeket termeszetesen lehet mondani... na, de cikizni! Alljon mar meg a menet!!:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!