Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az gáz, hogy 22...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz, hogy 22 éves vagyok és még nem szexeltem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ha pap vagy, akkor nem gáz.
2011. máj. 17. 17:55
 2/26 A kérdező kommentje:
Természetesen nem és nem is lehetnék mivel nő vagyok :)
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
szerintem igen. Bár ha lány vagy akkor csak feleannyira gáz
 4/26 anonim ***** válasza:
Nem. De az igen, hogy velem sem.
2011. máj. 17. 17:56
 5/26 anonim ***** válasza:
Te gáznak éled meg, de nem az. Így nagyobb kincs leszel az első, azt a szerelmeddel kiérdemlő srácnak.
2011. máj. 17. 17:56
 6/26 A kérdező kommentje:
ÉN nem érzem annak csak a barátok cikiznek és :/
2011. máj. 17. 17:58
 7/26 anonim ***** válasza:
És? Én is 20 évesen szexeltem először. Nem maradtam le semmiről. Egyik haverom 21 éves,szűz. Az öcsém 20 éves, szűz. Egy volt osztálytársam 22 éves csaj,szintén szűz. Egyik sem érzi gáznak,mellesleg egyik sem csúnya. A lány kifejezetten gyönyörű és csinos, csak az igazit várják, és nem is volt olyan komoly kapcsolatuk,hogy összejött volna a dolog. Egyéjszakás meg egyiküknek sem a műfaja.
2011. máj. 17. 17:59
 8/26 anonim ***** válasza:
Ne törődj a cikizőkkel. Nem gáz,sőt inkább okos dolog. Ráérsz akkor elveszteni a szüzességed,ha megtalálod azt,akivel leélheted az életedet. Ő is többre fog becsülni,mint azokat,akik sok tapasztalatot szereznek.
2011. máj. 17. 18:00
 9/26 A kérdező kommentje:
én is az igazira várok szóval e miatt nem szexeltem még
2011. máj. 17. 18:01
 10/26 anonim válasza:
Akkor gáz, ha azért vársz, mert a nagy Ő-re vársz fehér lovon. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne válogass, s add oda magad az első szembejövőnek, aki rád mosolyog. De nyugodtan ismerkedj, barátkozz... Ne a tökéletest keresd, hanem azt, akivel jól érzed magad. Akiben bízni. S ha ilyenre lelsz, érzed, hogy több is kijöhet a dologból, beszéld meg vele, mi az ábra;)
2011. máj. 17. 18:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!