Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elsőnél mennyi az esély hogy a lány elélvez, ha a pasi is szűz?
Figyelt kérdés
Csak mert olvastam itt egy nagycsomószor hogy így katasztrófa szokott lenni az egész. Esetleg leírná valaki hogy hogy csináljam hogy jó legyen?2011. máj. 17. 13:08
11/15 anonim válasza:
Hát utolsó kapcsolatomban a srác szűz volt én nem. hihetetlen nagyot élveztem.
12/15 anonim válasza:
Szerintem nem sok az esélye, és nem miattad lehet így, hanem mert első alkalomnál mindenki izgul, ahhoz hogy úgy igazán élvezni tudja a szexet elkell hogy engedje magát, az meg ilyenkor nem könnyű. Előtte ha talán megismeritek egymás testét, és elmúlik a szégyenlősködés több esély van rá. De ha nem fog menni, akkor sem kell elkeseredni. Az a lehetőség, ott van, hogy orálisan elégítsd ki, de ahhoz meg tapasztalat kell szerintem, hogy ez menjen. A lényeg, hogy légy gyengéd vele, csókolgasd mindenhol, akkor bármi is lesz a vége, élvezni fogjátok! :)
13/15 anonim válasza:
Elég sok, amikor én szűz voltam az első aktusom 5 órán át tartott.
Már a szőnyeg is úszott a pinalében mire sikerült kicsavarnia belőlem a spermát!
14/15 anonim válasza:
Mondok egy trükköt!
Ha késleltetni akarod, akkor kezd el közben számolgatni a szőrszálakat az arcán, vagy ha vannak szeplői akkor azt, és csak arra figyelj, hogy éppen hánynál tartasz!
Ha meg el akarsz menni akkor gondolj arra, hogy most bele fogod verni az összes spermádat a meleg forró kis puncijába, és hogy aztán ő is ráélvez a farkadra!
15/15 anonim válasza:
Gyerekek! Nem akkor kell izgulni, amikor csináljátok, hanem utána, legalább egy hónapig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!