Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elsőnél mennyi az esély hogy a lány elélvez, ha a pasi is szűz?
Figyelt kérdés
Csak mert olvastam itt egy nagycsomószor hogy így katasztrófa szokott lenni az egész. Esetleg leírná valaki hogy hogy csináljam hogy jó legyen?2011. máj. 17. 13:08
1/15 anonim válasza:
Semmi esélyed.Bevered neki,löksz rajta kettőt és elmész....ennyi.
2/15 anonim válasza:
az elsőnél kb. 0% az esély, hogy a lány (szex közben) elélvezzen, de ettől függetlenül nem kell katasztrófának lennie. a fiú miután elment, pl kinyalhatja a lányt, és így mindketten elmennek, és a lányban sem csak a fájdalom emléke marad meg. nekem így volt anno, és nagyon jó volt:)
3/15 anonim válasza:
Ez baromság, van esélye, nálam legalábbis sikeres volt a dolog, mindketten szűzek voltunk, és elment a lány szex közben, persze annyi hozzátartozik, hogy petting, ujjazás, volt előtte, ahol neki volt orgazmusa.
4/15 anonim válasza:
Általában a fiúk ilyenkor túl gyorsan mennek el. Kicsi az esély, de az élmény így is óriási, felejthetetlen. Orgazmust azért át lehet élni ilyenkor is, csak nem a közösüléssel.
5/15 anonim válasza:
50-50% esély, de ne fogadj rá kötésben olasz meccsel,mert a bunda miatt elúszhatnak az esélyeid.
6/15 anonim válasza:
Nem tudom miért hiszik azt emberek, hogy aki szűz az hamarabb elélvez, ez egy marhaság.
8/15 anonim válasza:
sokat kel fasztotverni és nemész el hamar
9/15 anonim válasza:
Nem sok, de hallottam ellenpéldát. Több hónap (!) petting előzte meg a konkrét szexet annál a párnál, kielégítették egymást már mindenhogy.
10/15 anonim válasza:
Ha erősen a másikra figyelsz, és neki akarsz örömet, ő pedig neked, akkor elég nagy esély van rá. (Még száz év múlva is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!