Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányoknál is vannak fétisek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál is vannak fétisek, perverziók? Bármi lehet lánynál is ami fiúnál? És náluk miért ritkábbak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kis gondolkodással az összes kérdésedre választ kapsz saját kútfőből. Olyasmire gondolj, hogy bizonyos perverziókhoz két ember kell...
2011. máj. 16. 15:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem egészen.

Akkor is találhat vki izgatónak vmit ha soha nem tudta kipróbálni pl.

2011. máj. 16. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Vannak. Gyakorlatilag ugyan az, mint a fiúknál. De pl náluk az exhibicionizmus nem tűnik betegesnek.
2011. máj. 16. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennek szerintem biológiai, hormonális okai vannak, a lányok miért fogékonyabbak kevésbé a perverziókra. A legtöbb nő nem gondolkodik annyit a szexen, mint amennyit a férfiak. Nekem speciel semmiféle perverzióm nincsen, a teljesen átlagos szeretkezést kedvelem, de mondjuk ez egyéni beállítódás kérdése is.
2011. máj. 16. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Lány vagyok,de mégis eléggé perverz :P

Persze, hogy a lányok is perverzek,mint a fiúk.

De a legtöbb lány nem vállalja fel a perverzitást.

2011. máj. 16. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:

A lányok is pont annyira perverzek, mint a fiúk. Jellegben azonban eltérnek egymástól.

A fiúk hamarabb, és gyorsabban ismerkednek meg a szex extrémebb módjaival, nyitottabbak is rájuk. Így magasabb az ingerküszöbük, és nyíltabban beszélnek róla. Rájuk szerintem jellemzőbbek a parafíliák.

A lányok eleve gátlásosabbak és ha valami szokatlan vágyuk van, hajlamosak elfojtani. Mivel az élményeket sokkal inkább partnerhez kötik, ezért férfitől függ, hogy mennyire képes kihozni a nőből a titkos - néha még önmaga előtt is rejtegetett - vágyait.

2011. máj. 16. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:

15/L vagyok.:D:D

és eléggé perverz,szinte minden mondatba a rosszat hallom meg.És ne hidd hogy nálunk ritkább,mert ez nem így van csak általába mi nem nagyon mutatjuk ki.(:

2011. máj. 17. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves 15/l!

A perverzió _nem_ azt jelenti, hogy minden mondatot "félreértesz" és röhögcsélsz rajta egész nap. Ez a bakfis korszakban nagyon viccesnek tűnhet, de majd kinövöd.

Nem cseszegetni akarlak. De nem te vagy az első fiatal lány, aki ezt félre érti. Ha nem vágod a témát, akkor inkább maradj csendben.

Nem véletlen, hogy ez a témakör 18 éven felülieknek szól. ugyanis itt most lakk, bőr, láb (stb.) fétisek és olyan perverziók képezik a kérdés tárgyát, mint mondjuk az SM, a pony play, vagy különböző power exchange játékok.

Nem kell tudnod, mik ezek. Ne keress rá gugliban. Csak simán hagyd el a felnőtteknek szóló témaköröket.

Köszönöm.

2011. máj. 17. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!