Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira gáz ez! Most hova bújjak el szégyenemben? Lent
folyt.
gondolom a srác eljágysztta, mintha egy pénisz lenne a szájában. érdekes
2011. máj. 15. 12:03
Ha kedvesen mutatta,és nem lehordott hogy béna avgy, akkor mi a fene bajod van? Örülj neki hogy megmutatja,és nem magában tartja azt hogy nem jó neki amit csinálsz.Ismerősömet lehordta a pasija hogy túl rosszul csinálja stb,ahhoz képest együtt vannak és állítólag szereti a srác..Szerintem becsüld meg a fiúdat,ez egyáltalán nem gáz dolog hogy elmondta hogy jó neki,neked is van szád ha fáj vagy valami te is szólsz..Attól függ hogy tálalta ki hogy rossz neki.
2011. máj. 15. 12:24
elvolastam 5ször és még mindig nem értem =D
2011. máj. 15. 12:30
kicsit pontosabban kéne fogalmazni, mert így nem értjük. egyébként amit nem akarsz, azt ne csináld. ha ezért elhagy, nem kár érte.
2011. máj. 15. 12:32
15/22 A kérdező kommentje:
Mondta hogy elégítsem ki orálisan ezen mit nem lehet érteni?Nekem meg kellemetlen volt a helyzet!És félek hogy ezért kiábrándul belőlem.
"már sokszor szexeltünk meg orál is volt de tegnap megmutatta hogy csináljam neki." eddig is csináltad, most hiretelen meg nem akarod?
de továbbra is tartom: ha nem akarod, ne csináld.
2011. máj. 15. 13:18
17/22 A kérdező kommentje:
Akarom meg eddig is csináltam de most valami megtört bennem hogy nem jól csinálom csináltam eddig.
Baz*meg,örülj neki,hogy megmutatta,hogy hogy jó neki és nem hagyja,hogy bénázzál!Így kéne működnie egy normális kapcsolatnak,hogy a egyik elmondja/megmutatja hogy jó,a másik meg csinálja!Most mi ezen a ciki?Az,hogy nem tudtad magadtól?Hát bummm,most már tudod és kész,így a normális,de ha ez téged sért,akkor azt kell mondjam,hogy Te vagy a hülye.Érett gondolkodású ember ilyenen nem hisztizik!Szedd már össze magad!
2011. máj. 15. 13:59
Tegnap volt az első orális szexem a barátommal, nekem is megmutatta vagyis próbált rávezetni, hpgy neki hogy jó. Ennek inkább örülnöd kéne hogy nem kiröhög h húde béna vagy hanem megmutatja..sztem 2 ember között ez a legfontosabb hogy ráhangolódjanak egymásra. Mst hgy megmutatta bizts vagyk benne hogy a következő jobban fog menni, mert tudod mi a jó neki:):) fel a fejjel!
18/l
2011. máj. 15. 14:11
Én ezt nem értem komolyan...
Volt már 20 éves szűz bnőm akinek még soha nem fogott az életében pélót. Az első alkalommal amikor együtt aludtunk, már a szájában voltam (nyilván nem azzal kezdte, de fokozatosan rátért...) Kérés nélkül szépen rácuppant. Aztán direkt ő kért engem, hogy segítsek neki, meg mondjam neki mit hogy, mert neki fogalma sincs róla.
szóval örülj neki h szólt a srác :)
2011. máj. 15. 21:21
Kapcsolódó kérdések: