Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Annyira gáz ez! Most hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira gáz ez! Most hova bújjak el szégyenemben? Lent folyt.

Figyelt kérdés
Van egy új pasim oda vagyok érte,már sokszor szexeltünk meg orál is volt de tegnap megmutatta hogy csináljam neki.ÉS hát nekem ez annyira megalázó volt hogy kedvem is elment szexelni is.Most elfog tuti hagyni.Vagy más nőt keres.Ezt nem hiszem el.Mit tegyek?
2011. máj. 15. 11:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
gondolom a srác eljágysztta, mintha egy pénisz lenne a szájában. érdekes
2011. máj. 15. 12:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha kedvesen mutatta,és nem lehordott hogy béna avgy, akkor mi a fene bajod van? Örülj neki hogy megmutatja,és nem magában tartja azt hogy nem jó neki amit csinálsz.Ismerősömet lehordta a pasija hogy túl rosszul csinálja stb,ahhoz képest együtt vannak és állítólag szereti a srác..Szerintem becsüld meg a fiúdat,ez egyáltalán nem gáz dolog hogy elmondta hogy jó neki,neked is van szád ha fáj vagy valami te is szólsz..Attól függ hogy tálalta ki hogy rossz neki.
2011. máj. 15. 12:24
 13/22 anonim ***** válasza:
elvolastam 5ször és még mindig nem értem =D
2011. máj. 15. 12:30
 14/22 napietus ***** válasza:
kicsit pontosabban kéne fogalmazni, mert így nem értjük. egyébként amit nem akarsz, azt ne csináld. ha ezért elhagy, nem kár érte.
2011. máj. 15. 12:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Mondta hogy elégítsem ki orálisan ezen mit nem lehet érteni?Nekem meg kellemetlen volt a helyzet!És félek hogy ezért kiábrándul belőlem.
2011. máj. 15. 13:10
 16/22 napietus ***** válasza:

"már sokszor szexeltünk meg orál is volt de tegnap megmutatta hogy csináljam neki." eddig is csináltad, most hiretelen meg nem akarod?

de továbbra is tartom: ha nem akarod, ne csináld.

2011. máj. 15. 13:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Akarom meg eddig is csináltam de most valami megtört bennem hogy nem jól csinálom csináltam eddig.
2011. máj. 15. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Baz*meg,örülj neki,hogy megmutatta,hogy hogy jó neki és nem hagyja,hogy bénázzál!Így kéne működnie egy normális kapcsolatnak,hogy a egyik elmondja/megmutatja hogy jó,a másik meg csinálja!Most mi ezen a ciki?Az,hogy nem tudtad magadtól?Hát bummm,most már tudod és kész,így a normális,de ha ez téged sért,akkor azt kell mondjam,hogy Te vagy a hülye.Érett gondolkodású ember ilyenen nem hisztizik!Szedd már össze magad!
2011. máj. 15. 13:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap volt az első orális szexem a barátommal, nekem is megmutatta vagyis próbált rávezetni, hpgy neki hogy jó. Ennek inkább örülnöd kéne hogy nem kiröhög h húde béna vagy hanem megmutatja..sztem 2 ember között ez a legfontosabb hogy ráhangolódjanak egymásra. Mst hgy megmutatta bizts vagyk benne hogy a következő jobban fog menni, mert tudod mi a jó neki:):) fel a fejjel!

18/l

2011. máj. 15. 14:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem komolyan...

Volt már 20 éves szűz bnőm akinek még soha nem fogott az életében pélót. Az első alkalommal amikor együtt aludtunk, már a szájában voltam (nyilván nem azzal kezdte, de fokozatosan rátért...) Kérés nélkül szépen rácuppant. Aztán direkt ő kért engem, hogy segítsek neki, meg mondjam neki mit hogy, mert neki fogalma sincs róla.

szóval örülj neki h szólt a srác :)

2011. máj. 15. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!