Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért mondta, mert azt akarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért mondta, mert azt akarja, hogy "véletlenül" fussunk össze? Hogy/hova bújjak el előle? :D

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel msnen szoktunk dumálni,élőben csak régen láttuk egymást. Ő itt lakik pár utcányira tőlem. Most este írta msnen, hogy holnap megy a haverjához, (aki itt lakik tőlem 10 háznyira!). Azt is mondta, hogy mikor megy hozzá pontosan(óra:perc).:D Azért írta, hogy véletlen menjek arrafelé, és fussunk össze?:D Vagy csak úgy mondta? De akkor minek írt volna időpontot? A lényeg, hogy meg szeretném lesni, hogy is néz ki valójában - mert már nem emlékszek rá, hogy milyen. Hogy lessem meg úgy, hogy ne vegyen észre?:D Nem lesz egyszerű, mert faluban lakok, és nincs nagy tömeg, így elvegyülni nem tudok. Ti csináltatok már ilyet? Kémkedtetek már egy srác/csaj után úgy, hogy Ő nem vehetett észre? Tudom, kicsit gyerekes, de én élvezném.:D És nagyon muszáj lenne meglesnem.:S De nem akarom, hogy Ő meglásson engem. Van valami megoldás? Elbújni nem nagyon tudnék bokorba, vagy ilyesmi.:D:D

16/L

2009. júl. 29. 02:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Távcső.. :P
2009. júl. 29. 02:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Hidd el, már erre is gondoltam.:D De nem találom sehol.:S:D

Ha nem lesz más megoldás, akkor csak 300 méterről figyelhetem.:S Onnan meg nem fogok belőle semmit se látni.:(

2009. júl. 29. 03:03
 3/10 anonim ***** válasza:
vagyél fel egy símaszkot, katonabakancsot, készíts egy terephálót, így kitűnően el tudsz rejtőzni
2009. júl. 29. 07:40
 4/10 anonim ***** válasza:

NEharagudj de ezen olyan jót nevettem:DÉn 14 évesen csináltam ezt,de bebuktamXD

Hová bújhatsz?Telefonfülke?

2009. júl. 29. 10:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Én is viccesnek találom.:D De nagyon jó lenne meglesni...:D

Telefonfülke pont nem esik bele abba a szakaszba.:S:P

2009. júl. 29. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem indulj el arra és ha "teljesen véletlenül" összefutnátok, mondd azt hogy a barátnődhöz mész át..átlátszó, de a srác el fog gondolkodni, és nem lesz biztos abban, hogy most tényleg azért mész arra mert hogy barátnődhöz mész, vagy mert meglesed! xD amúgy szerintem meg aranyos ez a "meglesős cucc" =)
2009. júl. 29. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hivd át a barátnödet és mennyetek el arra, hogy mondjuk az eggyik ismerösötökhez mentek. én is csinátam ilyet és bejötr;) Sok szerencsét.
2009. júl. 29. 13:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez a barátnős jó lenne, de már nincs idő áthívni vkit.:S
2009. júl. 29. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:

talizz vele, aztán mondd h jajsziaa elis felejtettem h most pont errefelé jössz. és h te csak a boltba mész:D

átlásztó, dehát miértne:D tökeccerű:D

2009. júl. 30. 09:56
 10/10 anonim ***** válasza:
igazán aranyos ,és nem dedós dolog,valószínűleg te még ártatlan vagy,mi a szerelmemmel szintén csak megismerkedni használtuk az msn- t mi egy településen lakunk ,és a megbeszélt randi kútbaesett, mert ő véletlenül találkozott a haverokkal,én meg nem mertem odamenni ,inkább elbújtam...:):)aztán egy semleges nem forgalmas helyre beszéltünk meg másnapra talit és az már jó volt ,tudtunk beszélgetni ...meg nem voltunk annyira szégyenlősek....mondjuk ő nem az csak én.aztán hétvégén program volt,ott már egy pár voltunk,minden ismerős gratulált...ennek két éve már...eddig komoly szándékaink vannak egymással,később házasság ,majd gyerek is pedig még csak 18 és 21 vagyunk..fiatalon jöttünk össze de nincs az megírva hogy mindenkinek 40 felé kell gyereket vállalni..és az is hülyeség h minden fiatal felelőtlen....tehát én szurkolok h bejöjjetek egymásnak ...és boldogok legyetek .....valószínűleg emlékeztek egymásra ,mi is úgy voltunk...én nagyon is emlékeztem a hosszú hajára :):):)
2009. júl. 30. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!