Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért mondta, mert azt akarja, hogy "véletlenül" fussunk össze? Hogy/hova bújjak el előle? :D
Van egy srác, akivel msnen szoktunk dumálni,élőben csak régen láttuk egymást. Ő itt lakik pár utcányira tőlem. Most este írta msnen, hogy holnap megy a haverjához, (aki itt lakik tőlem 10 háznyira!). Azt is mondta, hogy mikor megy hozzá pontosan(óra:perc).:D Azért írta, hogy véletlen menjek arrafelé, és fussunk össze?:D Vagy csak úgy mondta? De akkor minek írt volna időpontot? A lényeg, hogy meg szeretném lesni, hogy is néz ki valójában - mert már nem emlékszek rá, hogy milyen. Hogy lessem meg úgy, hogy ne vegyen észre?:D Nem lesz egyszerű, mert faluban lakok, és nincs nagy tömeg, így elvegyülni nem tudok. Ti csináltatok már ilyet? Kémkedtetek már egy srác/csaj után úgy, hogy Ő nem vehetett észre? Tudom, kicsit gyerekes, de én élvezném.:D És nagyon muszáj lenne meglesnem.:S De nem akarom, hogy Ő meglásson engem. Van valami megoldás? Elbújni nem nagyon tudnék bokorba, vagy ilyesmi.:D:D
16/L
Hidd el, már erre is gondoltam.:D De nem találom sehol.:S:D
Ha nem lesz más megoldás, akkor csak 300 méterről figyelhetem.:S Onnan meg nem fogok belőle semmit se látni.:(
NEharagudj de ezen olyan jót nevettem:DÉn 14 évesen csináltam ezt,de bebuktamXD
Hová bújhatsz?Telefonfülke?
Én is viccesnek találom.:D De nagyon jó lenne meglesni...:D
Telefonfülke pont nem esik bele abba a szakaszba.:S:P
talizz vele, aztán mondd h jajsziaa elis felejtettem h most pont errefelé jössz. és h te csak a boltba mész:D
átlásztó, dehát miértne:D tökeccerű:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!