Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hívők az ágyban kevésbé bevállalósak?
Figyelt kérdés
pl. Hitgyüli, Jehova tanúi, katolikusok, reformátusok...2011. máj. 14. 20:45
21/26 anonim válasza:
Nem igaz.. hogy kevésbé bevállalósak lennének.(Tapasztalat..:P) Nem minden vallásos ember fogadott szüzességi fogalmat meg a többi hülyeség. Mindenki általánosít gyerekek...:S
22/26 anonim válasza:
most itt neki lehetne állni vitatkozni ,hogy mi is az a vallás.. de felesleges. Az viszont biztos hogy egyénileg a Bibliát értelmezni nemlehet.
23/26 anonim válasza:
Most arról a Bibliáról beszélünk amit emberek írtak, hovatovább zsinatokon kanonizáltak??? Nem bántásból, mindenki abban hisz, amiben akar.
24/26 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint: nem igaz.
25/26 anonim válasza:
"Most arról a Bibliáról beszélünk amit emberek írtak"
Valahol azt olvastam, hogy pszichológiát tanulsz. Azt véletlen nem emberek írták?:) Na most képzeld el, hogy akik írták a Bibliát az Jézus követői voltak és hittek az Úrban. Pszichológia mi? Mindegy. Nagy szavakat használsz és arról beszélsz, hogy mindenki abban higyjen amiben akar, de te mégis kijelented, hogy aki hisz benne: "zsinatokon kanonizáltak???" Hát nem ironikus?:D Van még egyéb logikus válaszod?:)
26/26 anonim válasza:
Elárulok valamit.
Az én barátom szülei református papok,ő is pap lesz az egyetem után,de az ágyban tökéletes.Plusz van benne egy kis perverzió is ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!