Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A hívők az ágyban kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hívők az ágyban kevésbé bevállalósak?

Figyelt kérdés
pl. Hitgyüli, Jehova tanúi, katolikusok, reformátusok...
2011. máj. 14. 20:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

vagy lehet pont vadmacskák:P már ha csajról van szó..

egyébként valóban találós kérdés..

2011. máj. 14. 20:47
 2/26 anonim ***** válasza:
találó kérdés*
 3/26 anonim ***** válasza:

Jó kérdés!

Még nem volt dolgom ilyen elvarázsolt, idióta-szoknyás, vallásos bigékkel! :)

Próbálkozz be egynél! :)

De lehet h ezek csak esküvő után engednek csak be az akkorra már Bolygó nagyságú Dzsungelükbe! :)

4/26 A kérdező kommentje:
azt kell higgyem, hogy ők a leghidegebbek, ez igaz?
2011. máj. 14. 20:50
 5/26 anonim válasza:
Csak esküvő után lehetséges szóval vegyél el egyet és megtudod milyenek az ágyban :) :DDD
2011. máj. 14. 20:50
 6/26 anonim ***** válasza:
nekem egyik barátnőm katolikus és azt mondta ő szeretne a dologgal a házasságig várni (19 éves)
2011. máj. 14. 20:52
 7/26 anonim ***** válasza:

Nem!

Én már csak tudom: katolikus vagyok és ráadásul kántor.

25 éves nő

2011. máj. 14. 20:53
 8/26 anonim ***** válasza:

nekem az egyik rokonom hitgyülis, és hááát nagyon nagyon nehezen jött össze neki egy pasi, de kb 26 évesen lett csak gyülekezetes és addig már lefeküdt 1-2 pasival.

De mióta hitgyülis azóta szinte megközelíthetetlen! Mert Jézus az igazi pasi! :D

2011. máj. 14. 20:54
 9/26 anonim ***** válasza:
Ha valamit élveznek, egyből beléjük csap a villám, Isten így regulázza őket, hogy "ne élj hedonistaként, inkább takaroggyá imádkozni". Minden gyönyört megfoszt tőlük, szóval ha nem szeretnék, hogy Isten belédvágjon egy villámot, majd leereszkedjen az égből egy gigantikus felhőf@sz és seggberakjon, akkor nem kezdesz ilyen csajokkal.
2011. máj. 14. 20:54
 10/26 anonim ***** válasza:

"azót aszinte megközelíthetetlen mert jézus az igazi pasi":D:DD ezen jót nevegtem(na jó, kacagtam:D)

Egyébként meg nyertél egy hangszórót, szerintem embere, személye válogatja, sokan rosszul dolgozzák fel a bibliát:D

2011. máj. 14. 21:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!