Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A hívők az ágyban kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hívők az ágyban kevésbé bevállalósak?

Figyelt kérdés
pl. Hitgyüli, Jehova tanúi, katolikusok, reformátusok...
2011. máj. 14. 20:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Mekkora észlények vannak itt:S Miért lenne másabb? Annyi, hogy nem akarnak félre lépni. Most minden hívő egy begyepesedett gép, mert nem hármasban csinálják?
2011. máj. 14. 21:04
 12/26 anonim ***** válasza:
Vagynem. Hallottál már a pedofil papokról? :P
2011. máj. 14. 21:14
 13/26 anonim ***** válasza:
Minden pap pedofil? Vagy minden pedofil pap? Te csak pedofil papokat ismersz? És minden hívő pap lenne vagy pedofil? Te a blikket olvasod?-.-" Ne fárasz már kérlek, ez akkora hülyeség...
2011. máj. 14. 21:19
 14/26 anonim ***** válasza:
Utolsó: Akkora hülyeség mint az egyház kamuja. Isten létezik, ezt nem vitatom, hiszek is benne, elelnben a kamu pénzhajhász egyházasoknak nem hiszek, akikegyébként csak lelejmolnak, meg zsidó millioomosoknak tejelnek.
2011. máj. 14. 21:26
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem minden pap pedofil, és nem minden pedofil pap, de minden pedofil pap katolikus XD Legalábbis majdnem az összes.
2011. máj. 14. 21:28
 16/26 anonim ***** válasza:
47%
De hogy jött ide a papság amikor hívőkről van szó?:S Lassunyuszi szerintem református is, de mindegy Még a jehovistákról nem is beszéltünk. Az alapján elítéli valakit, hogy pedofil, mert pap az olyan mint ha én az utcán egy lányt lek**váznék, mert ez jellemző a fiatalokra. Nem hülyeség?:) Jobb, ha meg sem szólaltok.
2011. máj. 14. 21:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy református papnál sokkal kevesebb az esély rá h ferde legyen, mivel élhet egészséges szexuális életet. Az utóbbi években kirobban t szép számú botrány Magyarországon mind katolikus papokhoz kapcsolódott, és az is elmond valamit h pont e miatt gondolkodik az egyház a cölibátus megszüntetésén, ha nem lenne ez a pápa ilyen fäszkalap, már megtörtént volna, és minden egészségesebb lenne. Mondom én úgy h katolikus vagyok, úh nem kell azt feltételezni h azért mondom, mert református vok pl. És érdekes h rabbik sem szoktak gyerekeket molesztálni. Nem azt mondom, van néhány pedo tanár is, de nem jellemző. Azért elmond valamit h férfiakat a természetes ösztöneik kiiktatására kényszerítenek, amit amúgy sem mindenki tart be. Ki a házvezetőnőjét csinálja meg párszor, ki elferdül, ki hű marad az egyházi elvárásokhoz. De a legtöbb pedo pap a katolikusoknál van, kár lenne tagadni, és elég logikus is a dolog.

Amúgy h a kérdésre is válaszoljak, valószínűleg nem a vallás hanem az egyén válogatja. Ha vki azért vallásos, mert fél a világtól és nem tud beilleszkedni az nyilván az ágyban sem egy vadmacska/csődör.

2011. máj. 14. 21:50
 18/26 anonim ***** válasza:
bla bla bla-.-"
2011. máj. 14. 21:56
 19/26 anonim ***** válasza:
Alapból ilyen vagy?:) gratulálok. Nem értek egyet, mert rosszul látod!:) minden nő ennyire okosnak érzi magát?:) kár, hogy értelmetleneket írtál:) kacag a vakbelem:) Én hívő vagyok és a párom nem panaszkodik;) és nem 5 percre vagyok képes. Honnan szedel ilyen hülyeségeket? Blikket olvasol?XD
2011. máj. 14. 21:59
 20/26 anonim ***** válasza:

Hogy konkrét dologgal válaszoljak a kérdésre felvázolom a saját helyzetem:

- egy fiatal teszem azt most( Hit Gyülis) esetében nem az a lényeg h ő akar-e kefélni vagy nem hanem milyen lehetőségei vannak erre. Hiába akar egy srác minden csajt meghúzni vagy fordítva ha a szülei elszigetelik minden valós emberi dologtól. Már akinek ez összejön...

Amúgy meg a hívők is szőrtelenítenek..:D

2011. máj. 14. 22:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!