Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hívők az ágyban kevésbé bevállalósak?
Egy református papnál sokkal kevesebb az esély rá h ferde legyen, mivel élhet egészséges szexuális életet. Az utóbbi években kirobban t szép számú botrány Magyarországon mind katolikus papokhoz kapcsolódott, és az is elmond valamit h pont e miatt gondolkodik az egyház a cölibátus megszüntetésén, ha nem lenne ez a pápa ilyen fäszkalap, már megtörtént volna, és minden egészségesebb lenne. Mondom én úgy h katolikus vagyok, úh nem kell azt feltételezni h azért mondom, mert református vok pl. És érdekes h rabbik sem szoktak gyerekeket molesztálni. Nem azt mondom, van néhány pedo tanár is, de nem jellemző. Azért elmond valamit h férfiakat a természetes ösztöneik kiiktatására kényszerítenek, amit amúgy sem mindenki tart be. Ki a házvezetőnőjét csinálja meg párszor, ki elferdül, ki hű marad az egyházi elvárásokhoz. De a legtöbb pedo pap a katolikusoknál van, kár lenne tagadni, és elég logikus is a dolog.
Amúgy h a kérdésre is válaszoljak, valószínűleg nem a vallás hanem az egyén válogatja. Ha vki azért vallásos, mert fél a világtól és nem tud beilleszkedni az nyilván az ágyban sem egy vadmacska/csődör.
Hogy konkrét dologgal válaszoljak a kérdésre felvázolom a saját helyzetem:
- egy fiatal teszem azt most( Hit Gyülis) esetében nem az a lényeg h ő akar-e kefélni vagy nem hanem milyen lehetőségei vannak erre. Hiába akar egy srác minden csajt meghúzni vagy fordítva ha a szülei elszigetelik minden valós emberi dologtól. Már akinek ez összejön...
Amúgy meg a hívők is szőrtelenítenek..:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!