Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez nagyon visszataszító?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírja a bőröm a borotvát, de csak a puncimnál. Szóval mikor leborotválom, bármit csinálok, tele lesz piros pöttyökkel.. Másrészt 1 nap után már borostás lesz. A barátommal mostanság lesz nekünk az első, és félek, hogy nem tetszik majd neki. Nagyon csúnya mikor pöttyös?2011. máj. 13. 12:13
22/25 anonim válasza:
Érdekes barátod van, biztos vele szeretnéd az elsőt?
Normális férfinek az a fontos, hogy te jól érezd magad odalent. Nyilván nem kell dzsungelt tartani, de egy fazonírozottal semmi gond nincsen, ha neki mégis, akkor szerintem az ilyen finnyás pasit hanyagold.
23/25 A kérdező kommentje:
de neeem félreértetek. egyszer régebben beszéltünk erről, és abszolút de nem mondtam, h nekem milyen, csak rákérdeztem h neki mi tetszik. nem mondott semmi olyat, h márpedig én borotváljam le, különben nem szeret, meg nem is beszéltünk ilyenekről azóta.
2011. máj. 13. 16:35
24/25 anonim válasza:
az első olyan barátnőmnek is olyan volt (piros pöttyös) de engem nem zavart !
25/25 anonim válasza:
A szemöldökcsipesz tényleg jó ötlet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!