Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nagyon visszataszító?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nagyon visszataszító?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírja a bőröm a borotvát, de csak a puncimnál. Szóval mikor leborotválom, bármit csinálok, tele lesz piros pöttyökkel.. Másrészt 1 nap után már borostás lesz. A barátommal mostanság lesz nekünk az első, és félek, hogy nem tetszik majd neki. Nagyon csúnya mikor pöttyös?
2011. máj. 13. 12:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
megegyező. bocsi
2011. máj. 13. 16:19
 22/25 anonim ***** válasza:

Érdekes barátod van, biztos vele szeretnéd az elsőt?

Normális férfinek az a fontos, hogy te jól érezd magad odalent. Nyilván nem kell dzsungelt tartani, de egy fazonírozottal semmi gond nincsen, ha neki mégis, akkor szerintem az ilyen finnyás pasit hanyagold.

2011. máj. 13. 16:26
 23/25 A kérdező kommentje:
de neeem félreértetek. egyszer régebben beszéltünk erről, és abszolút de nem mondtam, h nekem milyen, csak rákérdeztem h neki mi tetszik. nem mondott semmi olyat, h márpedig én borotváljam le, különben nem szeret, meg nem is beszéltünk ilyenekről azóta.
2011. máj. 13. 16:35
 24/25 anonim válasza:
az első olyan barátnőmnek is olyan volt (piros pöttyös) de engem nem zavart !
2011. máj. 13. 18:32
 25/25 anonim ***** válasza:
A szemöldökcsipesz tényleg jó ötlet.
2011. máj. 13. 19:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!