Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez nagyon visszataszító?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nagyon visszataszító?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírja a bőröm a borotvát, de csak a puncimnál. Szóval mikor leborotválom, bármit csinálok, tele lesz piros pöttyökkel.. Másrészt 1 nap után már borostás lesz. A barátommal mostanság lesz nekünk az első, és félek, hogy nem tetszik majd neki. Nagyon csúnya mikor pöttyös?
2011. máj. 13. 12:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
10%
nem, jobb mintha dzsungel lenne ott.
2011. máj. 13. 12:14
 2/25 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig "kipöttyösödött" viszont a szőrtelenítő krém tökéletesen bevált.
2011. máj. 13. 12:17
 3/25 anonim ***** válasza:
borotvahabot használsz???
2011. máj. 13. 12:19
 4/25 anonim ***** válasza:
Hintőpor borotválás után, nekem az segített. De nyugi, aki szeret az magasról lefossa, én pl gyűlölöm borotválni, heti egyszer fazonra megcsinálom és ennyi, barátom soha nem zavarta és nem tett megjegyzést se. Engem se érdekel neki milyen lent, ahogy kényelmes.
2011. máj. 13. 12:21
 5/25 anonim ***** válasza:
Próbáld meg gyantázni.
2011. máj. 13. 12:22
 6/25 A kérdező kommentje:
barátom is szűz még. gyantába belehalnék, a szőrtelenítő krém nem szedi le teljesen, borotvahab se segít. :D aftershavet raktam rá, az se jó.
2011. máj. 13. 12:25
 7/25 anonim ***** válasza:
A borotvát és a borotválandó területet is fertőtlenítsd le! Borotvahabot is használj aztán valami nyugtató, ápoló krémet. Talán így nem lesz pöttyös.(Vagy válts gyantára, garantáltan nem szúr majd.)
2011. máj. 13. 12:25
 8/25 anonim ***** válasza:
Ha nem bírod a gyantát, tépkedd ki egyesével szemöldökcsipesszel. Az nem fáj, csak kicsit több időt vesz igénybe.
2011. máj. 13. 12:26
 9/25 anonim ***** válasza:
villanófényes szőrtelenítés. az nem fáj, mint a gyanta, és hatékony. menj el kozmetikushoz, és kérdezz rá, barátnőmnek bejött.
2011. máj. 13. 12:27
 10/25 A kérdező kommentje:
na most már mindegy, pár napon belül meg fog történni. a lényeg h remélem.. tetszeni biztos nem tetszik majd neki, de nem tartja nagyon gusztustalannak.
2011. máj. 13. 12:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!