Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez nagyon visszataszító?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírja a bőröm a borotvát, de csak a puncimnál. Szóval mikor leborotválom, bármit csinálok, tele lesz piros pöttyökkel.. Másrészt 1 nap után már borostás lesz. A barátommal mostanság lesz nekünk az első, és félek, hogy nem tetszik majd neki. Nagyon csúnya mikor pöttyös?2011. máj. 13. 12:13
11/25 anonim válasza:
Egy punci, ha ápolt sohasem gusztustalan. Nyugi. Gyönyörűnek fogja találni.
12/25 anonim válasza:
Hagyd szőrösen a puncidat. Ha a barátod igazán szeret, akkor a puncid is úgy tetszik neki ahogy van.
13/25 anonim válasza:
használj borotvahabot, de a lényeg, hogy ne a szőrnövekedési iránnyal ellentétesen húzd a borotvát, hanem a növekedés irányába(esetleg oldalra, ha így nem jön le teljesen) mert ilyenkor nem csk a szőrt vágod el, hanem a szőrtüsző környékét is megsérted, így könnyebben gyullad be.
vagy rászánod magad és kibirod azt az 5 percet mig gyantával kivégzed a szőrt
15/25 anonim válasza:
ha meg kérdeznéd tőle akkor lehet h azt mondja h bejön neki a szőrös és probléma meg oldva
nekem bejön
16/25 anonim válasza:
mindenkié pöttyös, inkább szedd le
17/25 A kérdező kommentje:
nem jön be neki.... -.- amúgy nem értem, egy szűz fiú ezt így ki tudja jelenteni, h nem jön be neki, örüljön ha lát, nemhogy még kritizáljon. :D
2011. máj. 13. 13:39
18/25 anonim válasza:
Igazad van. Légy kemény és határozott. Ezt kapja és punk tum.
19/25 anonim válasza:
Azt mondta,h nem jön be neki? És hogy borotváld le? Képes volt ezt mondani, nem hogy örülne,hogy lefekszel vele? Na hát én nem feküdnék le vele biztos. Gondold te ezt még át,, szerintem.
20/25 anonim válasza:
a szőr növekedésével ellentétes irányban csináld
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!